![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mamă, crezi că m-am născut
Să admir noblețea lumii Sau că-n viață vine-o vreme Când răsplata o au bunii ? Sau că cerul e albastru Ca să cred ca-s printre stele Doar așa, din amăgire Că fac parte dintre ele ? Mamă, nici nu ști ce chinuri Am avut când dintr-o dată Am știut că și pământul Este doar din foc și piatră… Dureros a fost când toate Dimprejur erau doar vise Nu cum povesteai, că lumea Ține dragostele’aprinse… Mamă, frumusețea lumii Nu stă-n calea celor drepți Nici pământu’acesta searbăd Nu-i iubește pe-nțelepți… Visele au calea scurtă Dragoste nu este-n toate De iubești cu toată ființa Tot ajungi cândva în moarte… Mamă, floarea de pe câmpuri Mă va urmări prin stele Și din toate câte fost’au Ele’s dragostele mele… Pe deasupra presărate Vor fi flori de albăstrele Toate suave și triste Ca toate visele mele… Sandu Cătinean
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|