![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C-UKb...ture=endscreen
Superb clip cu pisica si bebel :)) (imi aminteste de mine).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 02.01.2013 at 02:37:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
pentru cei ce "sarbatoresc" peste măsură, sau "sărbătoresc" în fiecare zi:
- surprinde-ți ficatul: bea niște apă. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
'Multumesc! Din pacate aproape toata "generatia de aur"a filmului s-a stins (au fost mari, bucurand milioane de oameni: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Radulescu, Jean Constantin, Marin Moraru, Victor Rebengiuc, Stefan Mihailescu Braila, Octavian Cotescu, STefan Banica , Puiu Calinescu, Iurie Darie, Dan Mihaiescu si acum si Sergiu Nicolaescu)!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() am vrut o data sa te abordez mai ,,aspru" dar te-am ,,iertat" ![]() have a nice day! |
|
||||
|
||||
![]()
Pleacă Ion din sat în America și devine John, mare om de afaceri.
După un timp, fiind în concediu, se întoarce în sat și oferă fiecărui sătean câte 100 de dolari. Toată lumea e mulțumită și îl laudă pe John ce băiat bun este. Următorul an, la fel, oferă câte 100 de dolari când revine în sat, lumea mulțumită, numai cuvinte de laudă pentru John. În al treilea an, John oferă fiecărui sătean numai 50 de dolari. Se întâlnește Gheorghe cu Vasile. GHEORGHE: Vasile, ție tot 50 de dolari ți-a dat? VASILE (nemulțumit): Tot, măi Gheorghe! GHEORGHE: Eu nu pot sta așa, mă duc să-l întreb de ce!.. Se duc amândoi la John, iar Gheorghe îl chestionează. GHEORGHE: Măi John, lumea e nemulțumită în sat, de ce ne-ai dat numai 50 de dolari? JOHN: Știi, măi Gheorghe, a venit criza, a intrat băiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai puțini, asta e viața, e greu! La care Gheorghe către Vasile: GHEORGHE: Vezi, măi Vasile, John își ține băiatul la facultate pe banii noștri! |
|
||||
|
||||
![]()
Ion, pe patul de moarte.
ION: Mărie, eu acum mă duc, mult nu mai am, dar vreu să știu și eu un lucru: m-ai înșelat tu vreodată? MARIA: Apăi mă Ioane dragă, io ț-aș zice, dar dacă nu mori?... |
|