![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu chiar reușești să faci diferența? Sunt convins că ai înțeles, căci ți s-a explicat destul de clar, dar sectarismul din tine nu te lasă, te dă gol. Eu nu promovez nimic, nu sunt invenții de ale mele, așa cum tu crezi. Creștinismul ortodox promovează nașterea de prunci și nicidecum prostituția/desfrânarea în cadrul familiei. Că tu vrei să promovezi plăcerea împreunării evitând rostul acetui instinct, e o altă mâncare de pește. Dar te rog nu le amesteca.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate dacă îmi dai și tu versetul unde spune "desfrânați, căutați plăcerea și numai plăcerea"! Apropo versete biblice ai primit, explicații la fel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by stefan florin; 03.01.2013 at 16:33:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citește te rog din link-ul pus de mine. E din catehism. În plus, nu Mântuitorul ne-a lăsat Biblia, cel puțin nu toată.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E clar că nu știi ce vorbești. Tocmai ai spus: "si eu sunt crestin ortodox, DAR religia crestin ortodoxa NU se bazeaza pe "sfintii" partinti, ci pe Biblie. Hristos ne-a lasat Biblia, NU ideile personale ale unor fete bisericesti"....iar Dragos te-a invitat să te documentezi, căci faci mari confuzii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi vezi tot acolo ce este Sfânta Tradiție și care sunt cele 8 izvoare ale ei. Mai ales ce e menționat la punctul 6.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Versetele trebuia sa le propui de la 2 la 6, nu de la 1 la 7; tocmai acestea din urma(1 si 7) te contrazic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 03.01.2013 at 19:42:59. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|