![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
În toamna aceasta cu ocazia Sărbătorilor toamnei părintele Cristian Pomohaci a fost făcut cetățean de oanoare al orașului în care locuiesc. De câțiva ani cântă la astfel de evenimente și lumea îl adorăăăăăăăăăăăă
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus eu că este altceva? Sigur că este o vedetă.
|
|
||||
|
||||
![]()
cred că un preot ar trebui să ajungă vedetă cu alte haruri.
|
|
||||
|
||||
![]()
cred că un preot ar trebui să ajungă vedetă pentru alte haruri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am făcut un anunț și am dat un link. Părerea despre...mi-am exprimat-o de mult.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut printre poze si oameni care ii sarutau mana pe scena. Sunt convinsa ca lumea il adora, se poarta de altfel asa cum trebuie ca sa fie adorat, dar e ceva lumesc. In esenta noi trebuie sa fim apreciati in principal de Dumnezeu, sa facem voia Lui si nu voia oamenilor. L-am vazut si de Revelion, cantand cateva cantece la un post tv si nu pot sa il privesc ca preot, de altfel nici nu vine in calitate de preot.
|
|
|||
|
|||
![]()
mie imi plac melodiile lui(are si un videoclip care mi se pare SUPERB:http://www.youtube.com/watch?v=lglvaItVUx4 .
si Marius Ciprian Pop e preot si cantaret in acelasi timp,si la fel are cateva melodii frumoase(mai ales cea pe care o canta imreuna cu fetita lui,Antonia).nu mi se pare un lucru rau ca un preot sa cante,mai ales ca nu vad nimic rau in aceste cantece.Parintelui Ciprian chiar Bartolomeu Anania i-a spus ca sunt foarte frumoase versurile cantecelor sale. acum,in ceea ce priveste "reputatia" parintelui Pomohaci,nici eu nu cred ca m-as duce pe acolo daca s-ar ivi ocazia(m-am speriat de-a dreptul cand am vazut un reportaj la ROMANIA TE IUBESC despre el),insa am auzit si lucruri bune.acum,doar Dumnezeu stie care e situatia reala. |
![]() |
Tags |
pomohaci |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 15:37:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|