![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Un locatar urlă la administrator:
- Veniți repede, se aruncă soacră-mea pe geam! - Și... de ce aveți nevoie de mine?! - Nu poate să deschidă geamul. |
|
||||
|
||||
![]()
Soacră-mea a fost ieri la expoziția de vipere!
A luat Premiul Întâi! |
|
||||
|
||||
![]()
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in fund! - Afara! - Nuuu! Aici, sa vada toata lumea! |
|
||||
|
||||
![]()
Maria la vrăjitoare:
- Mă iubesc doi bărbați. Spune-mi, cine din ei va fi norocosul? Vrăjitoarea pune cărțile, apoi se uită atent la ea și spune: - Cel ce va avea noroc va fi Vasile. Tu te vei căsători cu Ion. |
|
||||
|
||||
![]()
Trei amici, evident, români, erau într-o barcă și dădeau la pește,
când, deodată, un înger vindecător apare lângă ei. Ăștia, înmărmuriți, după ce le revine glasul, încep să ceară una alta. PRIMUL ROMÂN: Eu am o durere mare de spate de câțiva ani, nu pot să scap de ea... Îngerul îi atinge spatele și primul român e vindecat. AL DOILEA ROMÂN: Eu trebuie să port ochelari toată viața, că nu văd bine, și aș vrea să văd și eu clar lucrurile care mă înconjoară... Îngerul îi ia ochelarii, îi aruncă în apă și ochii i se vindecă, vede perfect. Se uită îngerul și la al treilea român, care, însă, se tot ferește de el. AL TREILEA ROMÂN: Pe mine să nu mă atingi! Eu primesc pensie de boală! |
|
||||
|
||||
![]()
Discuție între doi pensionari români.
PENSIONAR 1: Azi am fost la doctor și a zis că mai am de trăit două luni! PENSIONAR 1: Din ce, bă? Din ce?! |
|
||||
|
||||
![]()
Soțul ideal și soția ideală.
Soția: - Dragul meu, du-te să bei berea aia, că te așteaptă prietenii! Soțul: - Stai puțin iubito, mai am de spălat vasele!
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.” |
|