Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka
Cand eram mic am fost la parinte in casuta aia a lui de la manastire si mi-a spus ca o sa ma fac preot . Dar treaba e ca nu sunt foarte credincios si nici nu prea respect foarte mult poruncile . cred in Dumnezeu dar sunt ---(nu stiu ce cuvant sa folosesc , slab banuiesc ?)
am auzit ca este vazator cu duhul dar oare mi-a spus asta doar pentru ca eram un copil si pentru ca adevarul era ca stiam foarte putine pe atunci , stiam de meseria de preot , avocat si inca cateva :D si eu tot ziceam ca ma fac preot . dar lui nu i-am spus eu ceva de asta inainte , pur si simplu am intrat acolo mi-a pus mana pe ceafa si se uita la mine si mi-a spus ca voi fi preot .
cred in povestea lui dar pur si simplu sunt curios de parerea voastra . ce credeti despre ceea ce a spus ?
|
Servus!Citind ce ai scris,mi-a rasarit in minte intrebarea: daca crezi in povestea lui,dupa cum spui,de ce anume ai nevoie de opiniile si confirmarile altor persoane?Asta pe de o parte,iar pe de alta,as dori sa te intreb ce simti despre faptul de a deveni preot intr-un viitor?Si mai ales ce inseamna a fi preot pentru tine?Cand parintele ti-a pus mana pe cap si ti-a spus ca vei fi preot,ce sentiment te-au facut sa traiesti gestul si vorbele lui?
Te intreb,pentru ca a fi preot nu este doar o meserie ca si oricare,dupa cum probabil stii,ci un mod de viata si incerc sa inteleg,daca nu simti sa ai acest mod de viata in prezent,care ar putea fi motivul de a ti-l dori pentru viitor?
Exista o nevoie interioara in viata ta foarte importanta ce ti-ai dori sa fie implinita si consideri ca faptul de a deveni preot ti-ar aduce acest lucru?
Desigur,sunt cateva intrebari doar pentru tine insuti,nu este necesar sa imi raspunzi mie sau pe forum, daca nu simti acest lucru.