Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Deh, limitele varstei copilaresti (pe care, stii bine, o avem fiecare in felul lui)...
Toate la vremea lor, cu Mila lui Dumnezeu.
Faca-Se Voia Domnului!
|
Da , dar aici este cu totul altceva ei apartin altor culte , si nu am nimic cu credinta lor , dar de aici si pana a da navala peste credinta altuia , si a huli cele sfinte bisericii de care apartinem , e cale tare lunga !
Personal nu am navalit peste threadurile lor penticostale , adventiste , sau cum s-or mai numi ele , si nici nu stiu si nici nu ma intereseaza cu ce se mananca , si nici nu le deranjez credinta ,si deci se impune un respect reciproc , find o chestie de bun simt elementar !
Vrei sa combati o idee , sa dezbati o tema despre cultul tau , foarte bine , o faci pe topicul dedicat cultelor , sau unde vrei ,
dar nu folosesti viclenia pe post de nedumerire , neantelegere si promovare a proprilor convingeri !
Decat sa vi din cand in cand sa lansezi tot felul de idei si sa tulburi threadul doar de dragul de a sminti si a batjocorii credinta ortodoxa , mult mai onest este in a deschide threaduri cu problemele pe care vrei sa le dezbati , dar trebuie sa avem putin bun simt , putina masura , putina cumpatare , putin din fiecare , si atunci totul va fi fara tulburare si alte cele nefolositoare !
Doamne ajuta !