Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2013, 19:32:52
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Da , dar aici este cu totul altceva ei apartin altor culte , si nu am nimic cu credinta lor , dar de aici si pana a da navala peste credinta altuia , si a huli cele sfinte bisericii de care apartinem , e cale tare lunga !
Personal nu am navalit peste threadurile lor penticostale , adventiste , sau cum s-or mai numi ele , si nici nu stiu si nici nu ma intereseaza cu ce se mananca , si nici nu le deranjez credinta ,si deci se impune un respect reciproc , find o chestie de bun simt elementar !
Vrei sa combati o idee , sa dezbati o tema despre cultul tau , foarte bine , o faci pe topicul dedicat cultelor , sau unde vrei , dar nu folosesti viclenia pe post de nedumerire , neantelegere si promovare a proprilor convingeri !
Decat sa vi din cand in cand sa lansezi tot felul de idei si sa tulburi threadul doar de dragul de a sminti si a batjocorii credinta ortodoxa , mult mai onest este in a deschide threaduri cu problemele pe care vrei sa le dezbati , dar trebuie sa avem putin bun simt , putina masura , putina cumpatare , putin din fiecare , si atunci totul va fi fara tulburare si alte cele nefolositoare !
Doamne ajuta !
Pai, frate mai mare, tocmai tu nu te-ai obisnuit inca?...:)
Daca voim ecumenism, in bunul lui sens, pai... sa ne gatim sufletu cu smerire de sine, mai intai.
Asta ne e tare greu, recunosti?
Si tocmai asta e examenul nostru, cred eu.

Avem noi ceva al nostru, creat de noi, sfintit de noi (?), care lipseste altora?
Nu mai bine cugetam ca noi am primit un strop in avans, de pocainta/lumina
si se cade sa lucram acest talant insamantat (iata, prin Mare Mila Domnului) in chiar timpul caderilor noastre din trecut (si de astazi, fie-mi iertat anacronismul...)?

De noi am fost pamant si numai trup, Cristiane, ce voim acum: sa ne dam Lumina si sa uitam ca suntem, cazul cel mai bun, doar slugi nevrednice?

Iata, aici ma poticnesc eu, dupa cum bine stii, mai mereu. Ma tem ca nu cumva si fratia voastra sa aiba oleaca de neatentie, cum ar zice MOshNeagu, tocmai aici si acum.

Nu ei hulesc (iar aici spun cu dezbinata nerusinare "ei", cand ar fi cuvenit sa spun mai degraba "eu", daca nu de-a dreptul "noi"...),
ci dracii care si-au croit, mestesugit cum nu-i decat de plans,
drumul prin camasa Chipului intretesut in ... "ei"...!

Last edited by cezar_ioan; 13.01.2013 at 19:36:18.
Vechi 13.01.2013, 19:36:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul

Nu ei hulesc,
ci dracii care si-au croit, mestesugit cum nu-i decat de plans,
drumul prin camasa Chipului intretesut in ei...!
100% , adevarat , caci daca ne-am intalni cu ei in viata reala , nu ar fi pic de ura , vrajba si alte cele !
Cu adevarat dracii lucreaza si la noi si la ei , si peste tot , cand ne certam , ne tulburam , ne smintim , si alte cele !
Bun cuvantul tau si de folos !
Vechi 13.01.2013, 19:40:22
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mda, dar nici dracii nu fac din oameni decât ce oamenii sunt dispuși să-i lase.
Vechi 13.01.2013, 19:45:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Mda, dar nici dracii nu fac din oameni decât ce oamenii sunt dispuși să-i lase.
Adevarat , adevarat , dar cand navaleste un dracusor pe tine , pe mine , sau pe altcineva , vin altii si se "razboiesc" intre ei , pentru a ne duce in deruta !
Ai vazut de exemplu pe cei cu conturi duble pe forum cum isi raspund , de crezi ca unu-i sfant si celalalt drac . "jocul" asta il fac dracii , au conturi duble , triple , id.-uri diverse si IP.-uri cat cuprinde !
Vechi 14.01.2013, 04:24:55
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Adevarat , adevarat , dar cand navaleste un dracusor pe tine , pe mine , sau pe altcineva , vin altii si se "razboiesc" intre ei , pentru a ne duce in deruta !
Ai vazut de exemplu pe cei cu conturi duble pe forum cum isi raspund , de crezi ca unu-i sfant si celalalt drac . "jocul" asta il fac dracii , au conturi duble , triple , id.-uri diverse si IP.-uri cat cuprinde !
Exact asta am remarcat si eu, Cristian! Se pare ca problema nu are solutie!
Vechi 14.01.2013, 06:27:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ei ba bine că n-are!
Interzise explicit clonele, interzise proxy-urile anonime, banate din start clasele de IP-uri dubioase din China, Coreea, Suedia și să vezi ce lipsă de scandal va fi.

Last edited by DragosP; 14.01.2013 at 07:55:54.
Vechi 14.01.2013, 23:01:24
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ei ba bine că n-are!
Interzise explicit clonele, interzise proxy-urile anonime, banate din start clasele de IP-uri dubioase din China, Coreea, Suedia și să vezi ce lipsă de scandal va fi.
Poate sugerezi adminului ce e de facut, daca te pricepi la clone.
IP-uri dubioase din Suedia? Hahaha. Cred ca glumesti.
Vechi 15.01.2013, 16:01:46
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

Cristi, ca tu ai deschis acest fir, am o rugaminte:

1. Firul a luat-o de mult timp pe aratura. Subiectul era:
"Sa ramanem ortodocsi" . Si se discuta despre altele...
2. A ajuns la 101 pagini.

Ori il inchizi si deschideti alte fire pentru ce mai vreti, ori deschideti un capitol nou si scrieti la subiect.
Reamintesc ca firul a fost deschis ca raspuns la unele treceri la alte confesiuni.
Vechi 21.01.2013, 02:59:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Cristi, ca tu ai deschis acest fir, am o rugaminte:

1. Firul a luat-o de mult timp pe aratura. Subiectul era:
"Sa ramanem ortodocsi" . Si se discuta despre altele... (clone -n. a.)
2. A ajuns la 101 pagini.

Ori il inchizi si deschideti alte fire pentru ce mai vreti, ori deschideti un capitol nou si scrieti la subiect.
Reamintesc ca firul a fost deschis ca raspuns la unele treceri la alte confesiuni.
E o vorba romaneasca: "Chelul isi pune mana in cap".
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11