![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca voim ecumenism, in bunul lui sens, pai... sa ne gatim sufletu cu smerire de sine, mai intai. Asta ne e tare greu, recunosti? Si tocmai asta e examenul nostru, cred eu. Avem noi ceva al nostru, creat de noi, sfintit de noi (?), care lipseste altora? Nu mai bine cugetam ca noi am primit un strop in avans, de pocainta/lumina si se cade sa lucram acest talant insamantat (iata, prin Mare Mila Domnului) in chiar timpul caderilor noastre din trecut (si de astazi, fie-mi iertat anacronismul...)? De noi am fost pamant si numai trup, Cristiane, ce voim acum: sa ne dam Lumina si sa uitam ca suntem, cazul cel mai bun, doar slugi nevrednice? Iata, aici ma poticnesc eu, dupa cum bine stii, mai mereu. Ma tem ca nu cumva si fratia voastra sa aiba oleaca de neatentie, cum ar zice MOshNeagu, tocmai aici si acum. Nu ei hulesc (iar aici spun cu dezbinata nerusinare "ei", cand ar fi cuvenit sa spun mai degraba "eu", daca nu de-a dreptul "noi"...), ci dracii care si-au croit, mestesugit cum nu-i decat de plans, drumul prin camasa Chipului intretesut in ... "ei"...! Last edited by cezar_ioan; 13.01.2013 at 19:36:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu adevarat dracii lucreaza si la noi si la ei , si peste tot , cand ne certam , ne tulburam , ne smintim , si alte cele ! Bun cuvantul tau si de folos !
|
||||
|
||||
![]()
Mda, dar nici dracii nu fac din oameni decât ce oamenii sunt dispuși să-i lase.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut de exemplu pe cei cu conturi duble pe forum cum isi raspund , de crezi ca unu-i sfant si celalalt drac . "jocul" asta il fac dracii , au conturi duble , triple , id.-uri diverse si IP.-uri cat cuprinde !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei ba bine că n-are!
Interzise explicit clonele, interzise proxy-urile anonime, banate din start clasele de IP-uri dubioase din China, Coreea, Suedia și să vezi ce lipsă de scandal va fi.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 14.01.2013 at 07:55:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IP-uri dubioase din Suedia? Hahaha. Cred ca glumesti. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, ca tu ai deschis acest fir, am o rugaminte:
1. Firul a luat-o de mult timp pe aratura. Subiectul era: "Sa ramanem ortodocsi" . Si se discuta despre altele... 2. A ajuns la 101 pagini. Ori il inchizi si deschideti alte fire pentru ce mai vreti, ori deschideti un capitol nou si scrieti la subiect. Reamintesc ca firul a fost deschis ca raspuns la unele treceri la alte confesiuni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|