![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e halit :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e nimic.
Stiu un preot care are buletin cu CNP care contine "666" :)
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar nu e cu cip-cirip.
|
||||
|
||||
![]()
acum (este valabil si pentru Alin) de vede treaba că un cip este mai tare că înșuși 666.
asta este rezultatul deturnarii atenției. cunoșteam un tip, care cu ceva ani în urmă, a refuzat bonurile de masă pe motiv de cod de bare. vă dați seama de problema. când tu ai în contractul colectiv de muncă bonuri de masă, ce faci în cazul asta? l-au pus să,dea declarație la notar că le refuză. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi interesant de vazut si cum isi face cumparaturile :))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
a trecut. iar acum tot cuviosul își îndeasă în coș produse ce poartă "semnul satanei". când s-au introdus, prima dată, cartelele de acces la metrou, preotul m-a întrebat dacă pot să citesc ce scrie pe banda magnetică. credea că sunt ascunse mesaje anti-creștine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Merg la banca in loc de bancomat. Si tipa la restul lumii ca nu vor sa "exerseze" sacrificiile Apocaliptice, refuzand "actele cu cip".
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb cum isi plateste factura la curent, gaz, telefonie, doar si pe ele apar codurile de bare... sau intre timp a depasit fobia codului de bare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar facturile au alt tip de cod de bare decât cel de pe produse. la cele de pe produse era problema. |
|
||||
|
||||
![]()
Credeam ca-l deranjeaza codul de bare de pe bonurile de masa pentru ca sunt alaturate numelui sau, de aceea am amintit de facturi. Nu-mi dau seama de ce codul de bare de pe produse ar fi diferit de cel de pe facturi; scopul lor e acelasi.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|