Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2013, 07:38:42
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
pentru că,
Substanța lucrurilor se determină după dispoziția lăuntrică a sufletului – adică judeci pe aproapele tău dupa cele ce se petrec în tine iar obiceiul cel rău, dacă cere odată și nu-i împlinești, daca nu-i dai, slăbește. Dar daca prima dată îi dai și îi împlinești cererea, a doua oară îl găsești mai întărit asupra ta, apoi te cuprinde de tot!!

Fericitul Augustin spune: Dragostea îl face pe cel ce iubește în chipul celui iubit: dacă-L iubești pe Dumnezeu, dumnezeu vei fi; dacă-l iubești pe diavol, diavol vei fi; dacă-ți iubești trupul, trup vei fi. Aceasta este cea dintâi lucrare a iubirii: de a uni pe acel ce iubește cu cel iubit”, iar Scara ce duce în împărăție este ascunsă în sufletul tău. (Sf. Isaac Siriul)

ar mai fi cazul sa-ti reamintesc faza cu "asimilarea"?? din păcate fiecare pasare pe limba ei piere
Cred că până la urmă trag concluzia că nu ai proprietatea cuvintelor. Altfel e greu de explicat cum de reușești să pui laolaltă atâtia termeni pretențioși care împreună nu spun absolut nimic. Ești ca un fel de Guță care se strofoacă să cânte Verdi...

Last edited by Mihailc; 27.01.2013 at 08:22:46.
Vechi 27.01.2013, 13:37:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cred că până la urmă trag concluzia că nu ai proprietatea cuvintelor. Altfel e greu de explicat cum de reușești să pui laolaltă atâtia termeni pretențioși care împreună nu spun absolut nimic. Ești ca un fel de Guță care se strofoacă să cânte Verdi...
Poate ca nu sunt doar circumstantele, poate ca in sinea ei il admira pe Verdi, dar ce pacat ca nu reuseste sa treaca de a fi Guta..
Daca ar incerca poate o alta abordare..
Vechi 28.01.2013, 22:38:07
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
daca toti termenii "pretentiosi" nu-ti spun nimic e poate pentru ca nu mai ai nimic de invatat. esti la maximul posibil
cred ca l-ai ingrozit pe bietu' Guta, el desi de etnie roma, e cantaret, marele Verdi compunea muzica clasica... cum pisici sa cante/ sa interpreteze Guta din voce muzica clasica?? ma astept ca pe viitor sa te comporti mai atent
Vechi 28.01.2013, 22:41:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
daca toti termenii "pretentiosi" nu-ti spun nimic e poate pentru ca nu mai ai nimic de invatat. esti la maximul posibil
cred ca l-ai ingrozit pe bietu' Guta, el desi de etnie roma, e cantaret, marele Verdi compunea muzica clasica... cum pisici sa cante/ sa interpreteze Guta din voce muzica clasica?? ma astept ca pe viitor sa te comporti mai atent
Pai tot cum asa cineva afon in ale ortodoxie poate sa citeze copios surse ortodoxe desi evident nu au nici o legatura cu discutia care se poarta doar pentru a ascunde faptul ca de fapt nu are nimic de spus la obiect.

Se cheama "a falsa".
Vechi 28.01.2013, 22:45:08
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai tot cum asa cineva afon in ale ortodoxie poate sa citeze copios surse ortodoxe desi evident nu au nici o legatura cu discutia care se poarta doar pentru a ascunde faptul ca de fapt nu are nimic de spus la obiect.

Se cheama "a falsa".
nu cred ca Guta s-ar preta la asa ceva, cum nu cred ca tu vezi acele citate fara legatura cu discutia: pacatul ce poate fi savarsit in viata sociala, acceptand nemijlocit orice ni se pune dinainte!
Vechi 29.01.2013, 00:09:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
nu cred ca Guta s-ar preta la asa ceva, cum nu cred ca tu vezi acele citate fara legatura cu discutia: pacatul ce poate fi savarsit in viata sociala, acceptand nemijlocit orice ni se pune dinainte!
Sunt "Guti" care nu se tem de penibil, probabil au exersat chestia asta indelung si inafara forumului.

Sigur ca poti refuza orice, atat timp cat in practica de fapt nu inseamna nimic, te bucuri de aceleasi comoditati :)
Vechi 29.01.2013, 00:27:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sunt "Guti" care nu se tem de penibil, probabil au exersat chestia asta indelung si inafara forumului.

Sigur ca poti refuza orice, atat timp cat in practica de fapt nu inseamna nimic, te bucuri de aceleasi comoditati :)
speculatii!!... idem cu wierllesu.... iar acei "guti" care nu se tem de penibil or face-o pentru ca n-au nimic de pierdut... eu nu ma simt asa... "guta" :)
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34