![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca penticostalii, baptistii, adventistii sunt ori nu secte. Cert este ca ei sunt oameni.In rest judecata este a lui Dumnezeu !Daca nu sunt de acord cu preceptele lor, nu ii judec ci numai ma retrag. eu judec asa: daca ei nu sunt gasiti in ziua judecatii pe placul lui Dumnezeu, am facut bine ca fara sa judec am ramas deoparte.Daca insa in ziua marii judecati Dumnezeu Tatal, slavit sa-i fie numele, va arata ca ii pretuieste si pe ei, nu am gresit cu nimic deoarece am stat deoparte. Daca gresesc, iertat va rog sa-mi fie !
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Preot trecut la sectari? | ancadumitru | Secte si culte | 180 | 27.09.2010 09:37:52 |
|