Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Din toate postările tale nu prea se înțelege altceva decât că ești pro, pentru că tu doar o hărțuiești pe Eliza(nu și ”opoziția”!!!), fără să exprimi o atitudine; doar sporești numărul mesajelor..
|
Asta e părerea ta. Poți urmări istoricul, nu mai rețin dacă pe acest topic, cred că pe altul, inițial l-am contrat pe Alin. Apoi am fost surprins când am văzut postările celor care luptă împotriva cipurilor. Primul șoc a fost înregistrarea cu d-na judecătoare, apoi prosteste acelea de stradă care mie mi s-au părut penibile. Nefiind de acord cu așa ceva, am fost exclus din tabără. Și elucubrațiile au continuat.
Citat:
dacă spui că nu ești pentru cipuri, dar contrezi pe cei ce sunt împotrivă, ba-i și acuzi cu absurdul și dispersia răului, rezultă că ești pentru cipul ”cel bun” deși te juri că nu;.
|
Tu nu ai sesizat absurdul până acum? Cel mai recent este cazul studentei din SUA care "refuzând a fost dată afară", însă, în top, rămâne d-na judecătoare. Acestea sunt motivele pentru care contrez și nu sunt de acord cu iedologia asta prostească.
Citat:
și-apoi, dacă n-ar fi rău, deși e argumentat ca fiind periculos, atunci de ce spui că se dispersează răul care nu-i rău?.
|
Lupta acesta eu o văd altfel, o văd prin nevoință duhovnicescă, prin cultivarea virtuților, prin căință, prin rugăciune și post, printr-o viață liturgică intensă, prin strădania noastră de zi cu zi de a urma sfinților și prin ei implict Mântuitorului, prin unirea noastră cu El și Biserica Sa prin Sfintele Taine, într-un cuvânt prin asceză care este singura misiune internă a Bisericii. Nu prin a răspândi tulburare, isterie și ură, ci cu pace în suflet și echilibru, nu prin bravare ci prin răbdare, dragoste, prin iubire chiar și a vrășmașului, prin răbdarea crucii, văd eu adevărata luptă. Cum spunea și părintele Mihail Stanciu
"să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă".