Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2013, 23:24:57
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dar nu m-am obosit deloc, ți-am accesat cipul de pe certificatul de naștere, de pe pârtia de schi, cu ajutorul telefonului mobil, în pauza dintre două coborâri. Am încercat prima dată să intru pe cipul subcutanat, dar l-am prins online doar câteva zeci de secunde și apoi s-a întrerupt conexiunea prin satelit... , că ăla cică știe mai multe, nu numai când te-ai născut ci și de ce te-ai născut. Vezi că nu ți-ai mai actualizat profilul biometric de cam multă vreme și cianura are termenul de valabilitate expirat....
ei lasa, nu te speria, o fi doar o defectiune telefonului, poate n/o fi asa 'smart'? o trebui sa-l inlocuiesti!
te pomenesti ca ai fi in stare sa urci pe cel mai inalt munte doar ca sa-mi citesti "profilul biometric" :)))) continui sa ma uimesti cu declaratiile astea
cianura ar fi ultima "solutie" in caz ca nu ma gasesti prin satelit? sa fim seriosi, pana si romeo si julieta si-au acordat termen de respiro inaintea unei alegeri extreme! sa nu ne pierdem cumpatul

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34