Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2013, 12:01:54
Principessa Monica Principessa Monica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.01.2013
Implicit Biblia este una traducerea a fost gresita si rau interpretata

Ura intre religi nu se va termina niciodata,am citit,biblia,ortodoxa.catolica,corano esenta e aceasi dumnezeu fiecare o interpreteaza in modul lui,musulmani traiesc aproximativ dupa vechiul testament,cum as putea zice si de rel.ortodoxa in mare marte si noi traim supa vechiul testament,catolici traiesc dupa noul testament,si tin sa precizez ca nu este mare diferenta intre ortodoxi si catolici "religie" totul depinde cum este interpretata.e vb de romano-catolica pe care o cunosc bine.revenind la ura dintre religi: Cum se poate termina cand aud preoti in biserica ca vorbeste rau de alta religie? Si atunci e normal ca oameni credinciosi cred ce zic preotii.nu puteti judeca religia nimanui in care este nascut pana nu cititi si va documentati,dar si atunci nu santeti in gradul de judecare,eu sant nascuta in romania ortodoxa,casatorita in italia catolica,merg la slujbe in fiecare dumineca,sarbatori,dar pt.mine d.zeu e unul singur.ori ca sant in biserica cat.ori in biserica ortodoxa.sarbatoresc amandoua pasti,craciun.sf.marie si restul de sfinti. Ma spovedesc si in italia si cand merg in romania am duhovnicul meu. De asta lumea tra sa inteleaga ca dumnezeul e unul.doar ca mentalitatea noastra lasa de dorit......santem rai barfitori,(de cate ori in biserica auzi babele cum barvesc pe tale-cutare) credem ca doar noi santem cei mai bunoi,noi facem lucruri nemaipomenite..........in schimb toti santem la fel in fat lui d.zeu ortodox catolic musulman budist........pe sectisti nu ii nomin pt.ca ei nu sant o religie, dar si ei se roaga la dzeu in felul lor. Rugativa la d.zeu cu inima nu cu gura.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana mihailt Biserica Ortodoxa Romana 54 05.03.2014 21:17:15
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică Decebal Biserica Romano-Catolica 1 18.08.2012 14:36:50
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
Imperiul Romano-Bulgar sovidiu Generalitati 3 13.12.2006 15:14:03