Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 14:05:12
getasotir getasotir is offline
Banned

Data înregistrării: 31.01.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
aici e poanta!....:)
de cugetat si de intrebat pe sot cum vede si el lucrurile. Discutati cu rabdare, cu dragoste, cu ingaduinta... Cu nadejde in hristos, fiecare in sufletul lui si impreuna, daca se poate.

nu m-am schimbat cu nimic in sensul rau,sunt aceiasi persoana calda si intelegatoare
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 14:22:54
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasotir Vezi mesajul
nu m-am schimbat cu nimic in sensul rau,sunt aceiasi persoana calda si intelegatoare
Nu neg asta. Si eu credeam cu mana pe inima ca eram acelasi sot bun si responsabil etc. Numai ca sotia mea avea alte asteptari, alte nevoi, iar eu ramasesem in urma... Eram bun si cald, dar dupa mintea mea iar nu dupa nevoile ei...

Asadar, repet: discutati calm cu sotul despre treaba asta. Poate are si el ceva de spus, ca doar va e partener de viata.
Abia apoi veti reflecta din nou, cu aratura proaspat rascolita si, trag nadejde, cu seminte bune.
Domnul sa va ocroteasca si sa va calauzeasca!
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 14:26:23
getasotir getasotir is offline
Banned

Data înregistrării: 31.01.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
nu neg asta. Si eu credeam cu mana pe inima ca eram acelasi sot bun si responsabil etc. Numai ca sotia mea avea alte asteptari, alte nevoi, iar eu ramasesem in urma... Eram bun si cald, dar dupa mintea mea iar nu dupa nevoile ei...

Asadar, repet: Discutati calm cu sotul despre treaba asta. Poate are si el ceva de spus, ca doar va e partener de viata.
Abia apoi veti reflecta din nou, cu aratura proaspat rascolita si, trag nadejde, cu seminte bune.
Domnul sa va ocroteasca si sa va calauzeasca!
Mii de multumiri pentru sfaturile dumneavoastra.Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare