![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam la un topic despre ras. Asa scria acolo. De ex: pe calugari diavolii ii fac sa rada. Am gasit acest lucru in Pateric.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și pe tine cine te face să râzi?
|
|||
|
|||
![]()
De exemplu un user, care incearca sa ma convinga, ca mirungerea nu se face in aceeasi zi cu botezul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci tu ai voie să râzi de alții, dar alții nu au voie să râdă de tine. Și dacă râsul este opera lucrării diavolești, atunci, desigur, asta este valabil numai pentru alții, tu fiind exonerată de orice influență malefică. Acum este destul de limpede ce consideri tu "învățătură ortodoxă" și care sunt roadele acesteia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Restul nu e decat atac la personaa, ceea ce nu e acceptabil pe acest site, conform Regulamentului de functionare. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e cazul sa continuam cu acest off-topic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 09.02.2013 at 15:20:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Atac la persoana! Te raportez!
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai decât! Securitatea va fi mândră de tine!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 09.02.2013 at 15:36:10. |
|
||||
|
||||
![]()
L-ai? Că dacă nu, îl eu!
Așa nu_mai_se_poate!