Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 22:35:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acuzi de manipulare dar incerci sa manipulezi, indemni pe altii sa nu judece dar tu judeci si judeci prost,
Explicația e simplă: hoțului îi este frică să nu fie furat.

Citat:
niciodata nu esti capabila sa recunosti cand gresesti, indiferent cati ti-o spun, etc.
Eu am pierdut numărul cazurilor de acest gen.

Citat:
Eu stau si ma mir, caut o explicatie, ai o varsta venerabila, deci trecuta prin viata,
Eu aș întreba dacă la vârsta asta nu e altceva mai bun de făcut, în locul statului pe iternet?
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 22:36:59
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul

Eu aș întreba dacă la vârsta asta nu e altceva mai bun de făcut, în locul statului pe iternet?
Inca un off-topic!
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 22:48:59
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Inca un off-topic!
Și mă rog, ce trebuie să fac? Să stau drepți? Tocmai dicutam de manipulare și mi-am spus punctul de vedere. Că unii nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă e problema lor.

Last edited by ovidiu b.; 09.02.2013 at 23:14:49.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 23:33:24
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Și mă rog, ce trebuie să fac? Să stau drepți? Tocmai dicutam de manipulare și mi-am spus punctul de vedere. Că unii nu înțeleg sau vor să înțeleagă e problema lor.
Aici discuti despre manipulare? Uita-te mai bine, pentru ca e atac la persoana:

Citat:

Si daca v-ati lega doar de mine, ar fi bine; nu m-ar deranja; dar ati procedat la fel cu mai multe persoane, care aveau idei diferite de ale voastre, ovidiu b.. Inclusiv de Pr. Iustin Parvu! (Am zis intentionat "voastre" caci tu, ovidiu b. le tii isonul.)

9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (ICor 6)

Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2013, 15:21:40
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Aici discuti despre manipulare? Uita-te mai bine, pentru ca e atac la persoana:
Uite aici ți-am expus punctul vedere: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=103. Din nou le ametești și le sucești.

Citat:
Si daca v-ati lega doar de mine, ar fi bine; nu m-ar deranja; dar ati procedat la fel cu mai multe persoane, care aveau idei diferite de ale voastre, ovidiu b.. Inclusiv de Pr. Iustin Parvu! (Am zis intentionat "voastre" caci tu, ovidiu b. le tii isonul.)
Cred că mă confunzi. Cine s-a luat de pr Iustin Pârvu?

Citat:
9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (ICor 6)
După cum ți-a spus și Alin, folosești versetele biblice pe post de bâtă.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2013, 15:40:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Daca ai ceva de comentat in legatura cu topicul, esti binevenit; daca nu cearta-te singur! De acum nu iti mai citesc mesajele o vreme...
Reply With Quote
Vechi 11.02.2013, 15:49:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Se pare că discuți numai despre ce îți convine și când îți convine. Ai adus în discuție suferința părinților din închisorile comuniste. Ți-am prezentat regretul părintelui Iustin Pârvu după ișirea din închisoare, după care mă trezesc cu acuzații gratuite din partea ta. Eu am încercat să fiu pe subiect. Când îți cer explicații iei poziția struțului.

Last edited by ovidiu b.; 11.02.2013 at 16:04:10.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2013, 15:52:53
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

manipularea nu poate fi exclusiv negativă... dacă ne gândim la rugăciunile Sfinților, la sfaturile lor, la cât de bine fiind insuflați de Duhul Sfânt, foloseau cuvintele spre zidirea sufletelor....ei ne sunt adevărații psihologi pe drumul mântuirii!! Bunii îndrumători :)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare