![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu aș întreba dacă la vârsta asta nu e altceva mai bun de făcut, în locul statului pe iternet? |
|
|||
|
|||
![]()
Inca un off-topic!
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mă rog, ce trebuie să fac? Să stau drepți? Tocmai dicutam de manipulare și mi-am spus punctul de vedere. Că unii nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă e problema lor.
Last edited by ovidiu b.; 09.02.2013 at 23:14:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, 10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (ICor 6) Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai ceva de comentat in legatura cu topicul, esti binevenit; daca nu cearta-te singur! De acum nu iti mai citesc mesajele o vreme...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că discuți numai despre ce îți convine și când îți convine. Ai adus în discuție suferința părinților din închisorile comuniste. Ți-am prezentat regretul părintelui Iustin Pârvu după ișirea din închisoare, după care mă trezesc cu acuzații gratuite din partea ta. Eu am încercat să fiu pe subiect. Când îți cer explicații iei poziția struțului.
Last edited by ovidiu b.; 11.02.2013 at 16:04:10. |
|
|||
|
|||
![]()
manipularea nu poate fi exclusiv negativă... dacă ne gândim la rugăciunile Sfinților, la sfaturile lor, la cât de bine fiind insuflați de Duhul Sfânt, foloseau cuvintele spre zidirea sufletelor....ei ne sunt adevărații psihologi pe drumul mântuirii!! Bunii îndrumători :)
|
|