![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Te rog important să nu-mi mai scrii mesaje private.
Și mă rog, citând acel site, de ce nu mă crezi? Consideri că meseria mea este una manipulantă?
|
|||
|
|||
![]()
Citind acel site, caruia ii faci reclama (gratis?) pe forum, mi-am dat seama ca nu esti asa prost cum vrei sa dai de inteles, atunci cand scrii mesaje copilaresti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, Dragos, nu-ti mai scriu pe privat; scriu direct pe forum:
"Chiar iti face asa o bucurie sa iti bati joc de munca mea pe acest forum? Sa stii ca ma documentez inainte de a scrie, spre deosebire de altii, care se rezuma a face pe prostii, desi nu sunt." |
|
|||
|
|||
![]()
La fel doresc și eu. Nu-ți cer să scrii utimul mesaj privat aici pe public. Nu are sens, se vede din avion cu cine avem de a face.
Last edited by ovidiu b.; 11.02.2013 at 15:10:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu n-am făcut decât să-mi completez profilul, conform cu posibilitățile oferite de forum. Cât despre munca ta: ai pus o întrebare și eu ți-am răspuns.
|
|||
|
|||
![]()
Bine, Dragos. multumesc. De acum incolo voi considera ca raspunsurile tale te reprezinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.02.2013 at 23:22:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Un om isi ofenseaza singur inteligenta prin raspunsurile puerile, pe care alege singur si intentionat sa le dea.
Prin raspunsurile date ne aratam lumii. |
|