![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai sau nu ai de gând să răspunzi întrebărilor și nedumeririlor mele?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mihaela-Cristina: To fulfil Our Lady’s request, Pius XII consecrated the whole human race to the Immaculate Heart of Mary, on 31.10.1942 In '42 a Papa a consacrat intreaga omenire inimii Maicii Domnului, deci poti sa stai linistita, Rusia a fost consacrata :) In Rome, before the statue of Our Lady of Fatima, Pope John Paul II with all the bishops of the church, renewed the consecration of the world and Russia (25th March, 1984) (pag.28 ) Last edited by ioanna; 13.02.2013 at 23:19:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar nu vorbeam cu dumneata în postarea respectivă, ci cu Mihaela Cristina.
|
|
|
||||
|
||||
|
ti-am raspuns mai sus parerea mea ca Sfanta Fecioara Maria a incercat sa previna aceste orori de care vorbesti dar Vaticanul s-a opus din lipsa de credinta si calcule politice.
Mai banuiesc ca nu mai exista un "Papa adevarat" adica "corect ales" (asa cum sustine Sedevacantismul) de cand Pius XII a murit in octombrie 1958 si actualii sunt de fapt niste anti-papi (care demisioneaza "din slujba"etc)
|
|||
|
|||
|
Până la urmă nu ai rezistat mult ca să nu îți dai blana aia de ortodoxă pe care o îmbrăcaseși și să ni te arăți în toată splendoarea de sedevacantistă catolică. Acum se înțelege sensibilitatea dumitale la "insultele" aduse catolicismului.
Dar dacă spui că Inima imaculată mai are și mesaje altele decât cele despre Rusia, poate ești bună să ne spui și nouă despre care apariție este vorba și ce a spus concret Inima imaculată a Mariei. Și deasemenea aș vrea în continuare să faci efortul să răspunzi la întrebările și nedumeririle pe care deja ți le-am adresat. |
|
|
||||
|
||||
|
Inainte ca sa insulti ar fi indicat sa citesti mai multe despre subiectele pe care le dezbatem si sa combati parerile altora daca cunosti subiectele cat de cat ....