![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-e frica sa marturisesti? Sau ti-e rusine?
Sper ca nu esti un las, nu-i asa? Citat:
Ce vorbe mari! Ceea ce scrie in acel site NU ESTE DOCTRINA ORTODOXA!! Ai priceput sau sa-ti fac o schema! Din pacate esti unul dintre cei care imi confirma pentru a nu stiu cata oara ca sectarii sunt cam incuiati la logica! "5.Iisus i-a răspuns: „Adevăr, adevăr îți spun, de nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu." Ioan 3. Nastere din apa si din Duh. Botezul nu este deplin fara apa. Ce tip de sectar esti? Esti cumva un plod de sectar care rataceste, nici tu nu esti convins de invatatura seaca a parintilor tai, dar nici nu vrei sa te "botezi" la ei: esti cam cu fundul in doua luntri? Ti-am intuit mucisorii la nas si nu prea are cine sa ti-i stearga. Citat:
Si totusi, Insusi Dumnezeu le-a cerut evreilor sa-si circumcida pruncii!! Citat:
Dar asta in cazul adultilor!!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|