![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau doar sa-ti reamintesc ca in repetate randuri atat Mihaela cat si Dorina au apelat la colegii nostri de pe forum pentru un dialog civilizat. Sincer, mi se pare cumplit ca unii useri sa apeleze la tot feluri de subrefugii - pana acolo incat sa sugerezi unui om ca este nebun. Pai nu ar vrea dansii ca sa plecam noi de pe forum si sa ramana ei ,,ca is mai smecheri." Mama, ce le-ar mai placea! Ar face si o arena si un club de glume deocheate... Last edited by Crestin_Simona; 28.02.2013 at 13:00:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa revenim si la topic: adevarul adevarat este ca habar nu avem de ce a demisionat papa cu adevarat!
Deci despre ce povestim noi aicea? Sa fim seriosi! |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, stimata doamna! Insa eu, pacatosul de mine, am, vorba lui Obi-Wan Kenobi, "a (very) bad feeling about this"... Vorbesc serios.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Offff, nu stiu ce sa spun , dar in sapte ani si ceva , multe am vazut si auzit aici ! Apoi , sa sti ca e o doza de nebunie e aici , o nebunie buna , o nebunie rea , o nebunie generala , caci fiecare se crede indreptatit in ale sale ! Suflete virtuale , rupte din lumea reala , asta suntem , cu bune cu rele , dar suntem , ca vor sau nu unii dintre noi , pana intr o zi , cand poc-trosc , toate se vor opri , si atunci unde esti tu simona , cristiboss , zaharia , ioan , ioana , catalin , glykis , si toti ceilalti ? Simple pomelnice , si nimic mai mult ! Te imbratiesz cu drag! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Iti multumesc Simona , ca azi m-ai facut sa zambesc , cu toate ca sunt mahnit si necajit !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma ne ierti si tu ca suntem mai inversunati uneori, ca si copii care se cearta de la o jucarie ![]() Unde vom fi chiar nu stiu. dar o sa-ti spun o mica ,,poveste": Un copil se juca linistit pe un vas in plina scufundare. Toti adultii din jurul lui agitati nevoie mare, care mai de care sa se salveze. Pustiul nimic - se juca linistit in continuare - pana cand la un moment dat unul din multime siderat il intraba: copile, dar tu ce faci? Nu vezi ce se intampla in jurul tau? Toti fug si cauta sa se salveze! Tu nu faci nimic pentru tine, nu iti este frica? La care copilul, se intoarce catre cel care l-a intrebat si-i raspunde: NU!Nu imi este frica, Tatal meu este la carma! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|