![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cam asa este si cu cel ce lucreaza la clubul de noapte,merge prea aproape de prapastie.Bravo lui ca se abtine de la ceea ce i-ar dauna,dar poti sa mergi 10 ani pe calea Domnului,10 ani te pazesti de pacate mari,si odata intr-o noapte,cand esti obosit,poate nu te-ai rugat ziua aceea,poate in final gandurile firii omenesti te-au cuprins prea mult,si te invinge iar pacatul care il invisesei si crezusei ca ai scapat de el.Acum nu stiu cati ani are respectivul si cat de puternic este el impotriva ispitelor,cat de aproape este el de Dumnezeu,dar isi asuma un risc prea mare,intr-un club de noapte se intampla MULTE. Cat despre "asa ca poate si oamenii aia pot fi sau nu in situatia femeii despre care am spus si ar merita sa i acuzam?" nu stiu daca am putea sa-i acuzam,cel mai bun lucru pentru un crestin dupa parerea mea ar fi sa se retraga undeva la tara,sa se ocupe de agricultura,sa traiasca simplu doar cu cateva haine,o casa modesta si cateva de-ale gurii.Insa pentru multi asa ceva este imposibil,poate lor nu le place ceea ce fac,dar o fac sa aiba o paine,insa daca ar renunta la "joburile pacatoase",cu siguranta Domnul nu i-ar lasa sa moara de foame,le-ar deschide o poarta,daca acestia ar avea cu adevarat nadejde in Tatal.Sa nu uitam,credinta ne va ajuta sa facem imposibilul mereu : "Adevarat va spun ca, daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice muntelui acestuia: "Muta-te de aici acolo", si s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinta.(Matei 17:20)
Dulceata pentru suflet : Canoanele Maicii Domnului (alcatuite de Sfantul Ioan Damaschin) Canoanele aghioritice ale Maicii Domnului "Luati seama ca tare este scump Raiul si TARE ESTE GREU de ajuns la Rai!" (Parintele Paisie Olaru) Last edited by Heaven; 10.03.2013 at 11:21:26. |
|