Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2013, 15:16:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Poate că peste o mie de ani nu vor mai fi țări și granițe. Eu unul estimez că în maxim 20 de ani îl vom vedea pe Antihrist la televizor - și sînt optimist cînd spun asta.

România nu va dispărea pînă la sfîrșitul lumii deoarece sîngele martirilor noștri nu a curs în zadar.
Nu putem da un termen; stii asta.
Proorociile facute de calugarii rusi spun, ca Rusia nu va fi afectata de aparitia lui Antihrist, pentru ca au suferit atat de mult in comunism. Cum va fi in Romania, vom vedea.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2013, 15:31:49
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

...Romania, o tara pe cale de disparitie... Ei nu chiar maine, ci cam peste o mie si ceva de ani!...
Ei, iata ca s-a rezolvat si problema crizei, cat despre prezicerile mayase le-am dat la spate... Acum avem o noua prezicere: Romania in anul 3200. Pana atunci toata lumea poate sta linistita fiindca nu e nici un pericol care sa ne puna pe ganduri...
Fratilor, cui slujim? Cine sunt cei care sustin ceea ce sustin si de ce ne-ar afecta? Cum sa nu faci nebun un om care scoate o asemenea predictie cand datele reale doar Dumnezeu le detine? Nu vreau sa trec nici nationalist sadea, nici fanatic religios si nici luptator inrait impotriva pseudo-predictiilor. Ma lasa rece orice ipoteza de acest fel fiindca nu are nimic serios de care sa tin cont. Ma doare insa ca ne lasam dusi de astfel de valuri si ori ne umplem de mandrie, cum ca avem o tara care merita sa supravietuiasca timpurilor, ori cadem in cealalta extrema si facem jocul celor lipsiti total de Dumnezeu... Deci oricum, tot in declin suntem. Dar grija... Grija noastra, unde se indreapta, fratilor?

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 15.03.2013, 17:20:41
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ma doare insa ca ne lasam dusi de astfel de valuri si ori ne umplem de mandrie, cum ca avem o tara care merita sa supravietuiasca timpurilor, ori cadem in cealalta extrema si facem jocul celor lipsiti total de Dumnezeu... Deci oricum, tot in declin suntem. Dar grija... Grija noastra, unde se indreapta, fratilor?
Așa cum pui tu problema unde mai e nădejdea? O punem în cui doar de dragul de nu cădea într-o extremă? Cum rămnâne cu atâția părinți și sfinți părinți care s-au nevoit și care au sfințtit acest neam? Unde vor fi martirii mărturisitori ai dreptei credințe? Crezi că ei vor sta de o pate și vor privi cum pierim? Crezi că ei ne uită dacă noi am uitat de ei? Eu nădăjduiesc că nu ne vor uita și am mare încredere că ei nu iubesc condiționat așa cum noi o facem de cele mai multe ori.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2013, 15:50:12
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu putem da un termen; stii asta.
Un termen la nivel de zi calendaristică - nu. Dar avem, începînd cu Biblia și continuînd cu scrieri din Tradiție, numeroase profeții care ne arată semnele sfîrșitului. Deci putem să estimăm niște ani, bazîndu-ne pe aceste informații care vin tot de la Dumnezeu pentru ca noi să nu fim luați prin surprindere.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2013, 16:10:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Un termen la nivel de zi calendaristică - nu. Dar avem, începînd cu Biblia și continuînd cu scrieri din Tradiție, numeroase profeții care ne arată semnele sfîrșitului. Deci putem să estimăm niște ani, bazîndu-ne pe aceste informații care vin tot de la Dumnezeu pentru ca noi să nu fim luați prin surprindere.
Si eu cred ca deja ar trebui sa fim pregatiti in fiecare moment, caci semne sunt destule...
Reply With Quote
Vechi 18.03.2013, 16:24:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Eu cred ca astfel de evaluari nu au sens.
Atat timp cat esti pregatit pentru sfarsitul tau, esti pregatit si pentru sfarsitul lumii.

Thread Tools
Moduri de afișare