![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am spus asa ceva, e doar speculatia dv. Am spus ca moartea unora in razboi e o consecinta secundara a luptei de aparare. Intentia ta e sa te aperi, nu sa omori. Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 13:45:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu credeti ca ar fi mai bine sa nu va "marturisiti credinta", aruncand cu noroi in altii?
Dvs. ati citit articolul pe care l-ati postat? Eu comentam articolul, nu spusele dvs. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu credeti ca nu sunteti in masura sa dati sfaturi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci de ce ați dat exemplul cu violul? Pentru a te apăra de violatori ori hoți, este nevoie să-i ucizi? Uite, Pentru ce pleacă oamenii din Bisericile istorice, că s-au săturat de atâtea crime săvârșite în numele Creștinismului!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fratele dv. adventist condamna pe cei care au participat la razboi; asa reiese din spusele lui. Eu am spus ca conteaza si intentia, adica oamenii au mers cu intentia de a se apara, nu de a ucide. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu s-a pus problema "asistenței pasive". Soldatul cu pricina a fost cât se poate de activ în a salva viețile camarazilor lui răniți.
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi discutam despre altceva, despre legitima aparare, daca reactionezi sau nu. Adventistii de ziua a 7-a condamna sau nu existenta Armatei? Are ea un rol sau ar trebui sa o desfintam? Daca suntem atacati, armata poate interveni (interventie ce se finalizeaza cu capturarea, ranirea sau moartea unora) sau ar trebui sa lase pe atacatori sa omoare oameni nevinovati?
Last edited by ioanna; 17.03.2013 at 14:04:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Aveți dreptate, ați discutat [ca de obicei] despre cu totul altceva decât topicul propus.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am molipsit de la dv. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-a adus aminte de Sangeorzan de care am invatat la scoala generala.
La sfarsit, dupa multe acte de eroism il intreaba maiorul : Cate vieti ai tu Sangeorzane ? Ce fel de om esti tu ? Sunt Comunist tovarase maior ! :) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|