Citat:
În prealabil postat de beniamin777
1. Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului. Am auzit ca la adventisti au fost cazuri foarte rare si exceptionale cand s-a recurs la avort. Scopul era salvarea uneia dintre vieti (altfel mureau si mama si fat).
Am mai auzit ca printre ortodocsi avorturile se fac pe banda rulanta (din ce motive, stiti dvs.). Cautati singur prin statistici. O sa va cutremurati.
Sa zicem ca am mai descoperit o asemanare intre ortodoxie si adventism (desi este vorba de o mare deosebire).
2. Sa revenim la subiectul nostru: asemanarea intre Catehismul Ortodox si invataturile adventiste cu privire la indemnul de a pazi toate Cele 10 Porunci Dumnezeiesti (inclusiv porunca a 2-a, inclusiv porunca a 4-a referitoare la pazirea zilei a saptea - sambata, conform invataturilor si calendarului ortodox).
La acest aspect invataturile ortodoxe si cele adventiste sunt aproape identice. Sunteti de acord cu mine?
|
ADEVARAT 777, exista o IMENSA deosebire intre ortodoxie si adventism...Una capitala! Ortodoxia se bazeaza pe invataturile biblice , pe Hristos, iar adventismul pe cocoasa alba a lui tanti Ellen cu punctul pe"G"..Sa ma iertati dar obraznicia cu care nu faceti AICI altceva decat sa provocati imi determina sarcasmul in toate cele 7 zile, incepand cu cea de LUNI !