![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici un caz nu aș fi pentru ecograful lunar doar pentru a face poze și filmulețe. Tocmai am vorbit cu un medic și îmi spunea că nici ea nu ar ar face atâtea ecografii, dar clineții o cer. Asta denotă că mulți nu prea se documenteză sau sunt greșit informați cum că ecograful nu ar avea nici un efect negativ. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiu si eu un caz din asta, ginecoloaga ii face ecografie 3D/4D in fiecare luna, o facea sa stoarca bani, pe langa ecografia propriuzisa, deloc ieftina (>100ron) ii face si poze (fara sa le ceara clientul) care mai costau si alea in jur de 10ron/bucata. Si culmea, nu si-a schimbat ginecologul - prea multi bani, prostie, inertie, nu stiu motivul. Dar copilul este sanatos bine mersi chiar si "bombardat" sistematic cu ultrasunete pe toata perioada sarcinii.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.03.2013 at 14:02:20. |
|
|
|||
|
|||
|
E musai ca cineva să fi susținut ideea că eu să-mi spun părerea?
Citat:
Nu cred că am spus că un copil care a fost expus este obligatoriu să se nască bolnav, ci doar că există riscuri în urma expunerii. Acel copil poate avea o deficiență încă neobservabilă sau în stare latentă. Last edited by ovidiu b.; 21.03.2013 at 14:19:57. |
|
|