Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2013, 16:08:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Nu e vorba numai de interventii chirurgicale facute intrauterin, desi, daca e nevoie de asa ceva, poate cine stie, se gaseste o solutie pentru o face interventia in afara tarii.
Hai că deja o dăm în SF-uri doar de dragul ecografiei. Am precizat că la noi în țară nu se intervine intrauterin.

Citat:
Dar sunt situatii cand daca se identifica o anumita problema, se poate influenta pozitiv evolutia sarcinii. Exemplul personal: ...
Sau invers. Starea copilului se înrăutățește din cauza afectării psihice a mamei, astfel depistarea anomaliei poate influența negativ copilul mai decât l-ar ajuta. Și poate este numai o eroare. Nu neg avantajul și beneficiile aduse de ecograf în anumite situații. Cum ar fi cazul prezentat de tine.

Citat:
Parintii care nu sunt pentru pruncucidere sa nu isi ucida copiii indiferent de ce spun doctorii sau alte persoane. Ei se pot limita la 2-3 ecografii, mai mult e moft.
Cam asta spuneam și eu, eu m-aș limita la două sau chiar la unul (cel înainte de naștere).

Citat:
O singura data am facut 4D. Am simtit vibratii de cateva ori si nu m-am simtit bine dupa. Sincer, daca as fi in situatia de a mi se mai indica 4D i-as spune doctorului sa se uite repede la ce e neaparat nevoie de 4D si sa nu piarda timp sa-i faca poze reusite. Chiar daca ecografia se numeste 4D, majoritatea masuratorilor sunt 2D. 2D e mai putin stresant si riscant pentru copil.
Pe pielea ta ai simțit-o! Mulțumesc pentru relatare, confirmă ceea ce am susținut până acum.
Reply With Quote
Vechi 21.03.2013, 17:53:39
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Hai că deja o dăm în SF-uri doar de dragul ecografiei. Am precizat că la noi în țară nu se intervine intrauterin.
dar se poate face afara. Si eu am precizat.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu neg avantajul și beneficiile aduse de ecograf în anumite situații. Cum ar fi cazul prezentat de tine.
cazuri care nu se pot detecta fara o ecografie timpurie.

Thread Tools
Moduri de afișare