Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2013, 08:48:03
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Nu orice "minune" e minune. Exista minuni si false minuni. Este o carte a lui Mihai Urzica despre asta, foarte buna. Eu nu stiu din care categorie fac parte acele minuni de la Iasi.
Au existat cu siguranta sfinti in inchisori. Eu am avut si in familie membri ai Partidului National Taranesc care au facut puscarie. Nu contest sfintenia unora din detinuti.
Dar aici nu stim ale cui sunt acele moaste. Pe cine sa canonizeze Biserica?
Sunt de acord cu canonizarea lui Gafencu, Sandu Tudor, Mircea Vulcanescu, Vasile Voiculescu. Dar aceia care se tot plimba cu moastele pe la conferinte cine sunt?
Ati vreodata ca vreunul din ei, inclusiv Danion, sa pomeneasca vreodata de Vasile Voiculescu? Eu sunt convins ca a fost un sfant. Dar nu le convine. Sunt pomeniti numai Codreanu, Mota, Nicadorii, Decemvirii. Vedeti si asa-zisul acatist al sfintilor din inchisori.
De ce nu e pomenit acolo un om ca Vasile Voiculescu - doctor fara de arginti si mucenic al temnitelor?
Pentru ca nu a fost legionar?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? mihailt Generalitati 6 03.11.2010 21:11:49
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13