![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
MastărȘefule!
|
|||
|
|||
![]()
Succes! ... ca materie prima este din belsug. Usturoiul nu poate sa le dea decat un gust bun. Si din cate am inteles, corpul lor e format in mare parte din apa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atentie, Yasmina! S-ar putea sa-ti schimbi optica, daca Barsaumas gaseste o reteta buna pentru limacsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce animatie!
Si uite asa,incet,incet,am trecut din gradina in bucatarie...ce urmeaza?? |
|
|||
|
|||
![]()
Urmeaza sa iesim iar in gradina. Am cumparat seminte de andive. Astept sa treaca ploile, apoi le pun in pamant.
|
|
|||
|
|||
![]()
Andivele le semanati in gradina din Romania sau in cea din scandinavia?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici in Romania. Am gasit seminte la Dedemann.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este firesc sa se treaca din gradina in bucatarie deoarece ce produci in gradina aia pui pe masa! Si apoi este mai placuta atmosfera de aici decat de pe alte threaduri unde oamenii se impugn si ridiculizeaza pe motive mult mai mici decat melcii nostri :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De altfel numai cei cu cochilie se gatesc nu si limaxii! Am nevoie de un soricel mic si dragut,si as scapa de ei urgent :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 15:50:49 |
stihirile practice | madalinjomy | Muzica Bisericeasca | 3 | 29.06.2011 21:21:16 |
Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 10:11:21 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi ortodoxe | The_Fallen | Generalitati | 1 | 23.12.2009 08:35:43 |
|