![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ati auzit de hidroponie: cultura pe apa?
http://www.youtube.com/watch?v=SVZDnELJBYg Ce parere aveti? Last edited by Miha-anca; 06.04.2013 at 06:11:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
DA, creste f repede si poate fi o f buna afacere pentru cei, care vor sa castige un ban din gradinaritul pe apa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
As dori sa incerc legume si verdeturi rezultate din aceasta tehnica de crestere,sa ma conving ca sunt si bune si nu au gust de...apa :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
M-au invadat furnicile. Știe cineva cum le pot face să plece?
|
|||
|
|||
|
Eu am folosit praf de scortisoara.
|
|
|
|||
|
|||
|
se poate inlocui ca sare,e mai ieftina :D
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu am avut furnici mari,rosietici si cu aripi...in perioadele ploioase invadau casa.La fel cum spunea Maria am folosit sare,sare grunjoasa,apoi cineva m-a sfatuit sa pun praf de copt.Au disparut o perioada apoi au reaparut...am gasit un spray turcesc,nu stiu cum se numeste dar se gaseste in toate magazinele,este pentru muste,tantari si alte insecte.Am inceput sa dau cu spray in exteriorul casei,pe langa fundatie de cate ori le vedeam ca vor sa-si faca musuroi,si asa am scapat de ele,de doi ani nu mai am.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca daca sunt in gradina nu produc pagube.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Buna dimineata!Foarte multe sfaturi si informatii utile pe acest topic.Este in acelasi timp relaxant dar si util sa ii parcurgi paginile! :)
Personal am o dilema,poate cineva dintre voi ma poate indruma,mai ales Yasmina,ca stiu ca ea este pasionata de floricele: una dintre plantutele mele,mai precis o violeta de Parma,mi-a facut cred ca un soi de "purici",niste ganganii marunte care se observa la suprafata pamantului si ii dauneaza bietei flori,pentru ca e tare pleostita si ma tem sa nu o pierd.Ce solutii exista pentru o atare problema? Multumesc si o duminica frumoasa! :)
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 16:50:49 |
| stihirile practice | madalinjomy | Muzica Bisericeasca | 3 | 29.06.2011 22:21:16 |
| Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 11:11:21 |
| Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 23:52:32 |
| sfaturi ortodoxe | The_Fallen | Generalitati | 1 | 23.12.2009 09:35:43 |
|
|