Citat:
În prealabil postat de heaven
Personal nu am vazut vreun astfel de caz de "vindecare".Si chiar privind ipotetic sa ma gandesc ca asa ceva ar fi posibil in cazul unor orientari dobandite in urma unor abuzuri sa zicem ca as inclina sa cred ca ar exista mici sanse,in privinta vindecarii celor care asa s-au dezvoltat "de la mama natura"...sunt mai mult decat sceptica!
Daca dumneavoastra cunoasteti astfel de oameni si cazuri de "vindecari",va asigur ca m-ar interesa chiar sa ii intervievez si poate as folosi aceste informatii intr-o lucrare de cercetare.
|
In link-ul meu erau si marturii. Am dat si un argument puternic ca nu e ceva ce doar unii au din nastere, in Grecia antica sau in alte parti se spune ca majoritatea aveau si astfel de inclinatii, deci depinde si de mediul din jur, ce e considerat "normal". Repulsia din zilele noastre se datoreaza religiei si constiintei, altfel daca toti aveau in jur si astfel de relatii vedem din Grecia antica faptul ca toti aveau si astfel de relatii intime, adica toti se nastea asa?
E doar propaganda facuta de cei din miscarea gay, ca sa justifice cumva inclinatia lor. Uite ca sunt marturii ale celor ce aveau astfel de inclinatii de la 13 ani, unul din ei fusese un militant cunoscut al drepturilor homosexualilor, la 30 de ani a devenit heterosexual. Bineinteles, cazurile sunt din Occident (SUA in special).
Citat:
În prealabil postat de heaven
PS:Referitor la abuzurile petrecute la unii clerici catolici,sa stiti ca si printre cei din BOR fenomenul este prezent,inclusiv pedofilia si abuzurile asupra minorilor.
|
Eu am citit doar de 2-3 cazuri in toata lumea, nu stiu niciun caz in Romania, e bine sa nu aruncam cu vorbe.