![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
... in fine... mai serios si mai complicat!... si am luat drept exemplu tot ce am facut inainte, toate sfaturile, si de data asta sunt aici la ''ea'' la 25 de metri de casa ei, de aproape 3 luni, si cu toate sursele incerc sa o recuperez... nu ne vedem aproape deloc, dar eu sper si ma rog si sunt sigur ca Dumnezeu ma aude ca si atunci ca si mereu... de data asta vreau sa fie, nu o sa permit sa nu fie... stiu ca Maica Domnului seroaga pentru mine, stiu ca ma aude si ca ma va sprijini... De data asta am incredere mai multa si ma simt mai puternic... si iubesc mai mult sisunt mult mai responsabil... De data asta stiu ce fac!... Multumesc pentru raspuns... presupun ca esti in tema...
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scrisoare pentru iubita mea! | dumitrucelmare2000 | Nunta | 20 | 08.01.2012 20:08:21 |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
| Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? | hatryan | Rugaciuni | 5 | 30.07.2011 22:35:05 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
| Cum se impaca serviciul militar cu credinta? | sophia | Generalitati | 41 | 13.01.2010 23:31:16 |
|
|