![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A fost infintat un grup de rugaciune , unde "misiunea" mea este in fiecare luni , la inceput de saptamana , si-ti spun sincer ca nu-mi este usor nici mie , dar n-am uitat niciodata ajutorul dat continuu de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , fara de care nu rezistam in fata atator greutati si mai ales ispite . Sa nu-ti dispara niciodata nadejdea in Dumnezeu si a Lui Maicuta , si-ti spun cu toata taria , iti stig chiar : Dumnezeu nu ne lasa atata timp cat stim si vrem a ne ruga , vrem sa ne indreptam , ne caim sincer pentru toate cele rele savarsite in viata noastra , ne dorim si nu avem liniste pana ce nu ne marturisim pacatele . si cel mai important este dorirea noastra fiebinte de a ne Impartasi , de a ajunge la Sfanta Impartasanie , fara de care credinta noastra ORTODOXA nu face nici doi bani ! Lumina Sfanta sa te calauzeasca pana in ultima clipa din viata asata trecatoare de aici ! Te imbratisez cu drag : Cristian ![]()
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaminte | Tina06 | Umanitare | 6 | 24.09.2012 21:22:08 |
rugaminte! | morgoth78 | Umanitare | 8 | 15.08.2011 22:58:12 |
Va rog fierbinte sa imi dati un sfat | luciamanta | Intamplari adevarate | 4 | 23.08.2010 21:50:49 |
Rugaminte | t_a_pirvu | Umanitare | 10 | 14.07.2010 21:59:18 |
Rugaminte | tigerAvalo9 | Rugaciuni | 4 | 21.06.2010 14:23:39 |
|