![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fie clara pozitia mea: condamn crimele oricui, fie el ustas catolic sau sirb ortodox. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 26.05.2013 at 22:25:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. In legatura cu razboiul din Bosnia, am gasit un interviu cu un politician si consilier american, care spune ca SUA (CIA) a sprijinit mujahedinii veniti in Bosnia. Last edited by catalin2; 26.05.2013 at 22:50:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici un catolic nu a ucis ortodocși, nici un ortodox nu a omorît pe nimeni. Creștinii nu sînt capabili de crimă.
Sună la fel cu a spune că românii sînt 80% ortodocși.
|
|||
|
|||
![]()
Chiar asa? Spune-le asta Papilor, Tzarilor, hetmanilor Ucrainei, cruciatilor, etc. Si, mai ales, victimelor lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar așa. Acei călăi, ierarhi sau nu, nu au fost nici catolici, nici ortodocși, chiar dacă alții i-au supranumit astfel.