![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Subscriu si eu.
|
|||
|
|||
![]()
Da- poate asa ar fi ideal, insa practic e un pic mai dificil!
Revenind la subiectul topicului: -In primul rand, nu este normal ca sa existe caini vagabonzi pe strazi, indiferent ca sunt castrati ori nu; -In primul rand, trebuie stransi cei de pe strazi, sterilizati, si apoi dati la persoane care pot face dovada ca au conditii (obligatoriu sa locuiasca la casa nu la bloc, sau si mai bine in mediul rural) ca sa-i tina. In cazul in care aceste persoane i elibereaza iar pe strazi, sa plateasca o amenda mai mare, plus cheltuielile cu sterilizarea respectivului caine; -Pentru cei care locuiesc la bloc, prin hotarari de consiliul local ori a asociatiilor de proprietari, sa se interzica cu desavarsire tinerea de caini ori pisici in apartamente de bloc sau in spatiile comune din jurul blocurilor. -Nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor, exceptand urmatoarele situatii: caini turbati, cei agresivi care reprezinta un pericol public, cei bolnavi incurabil sau situatiile cand te ataca un caine si atunci trebuie sa te aperi. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce au pisicile din bloc? Nu fac nimic pisicile din apartament, majoritatea nici nu ies afara. Nici pisicile vagaboande nu fac nimic.
|
|||
|
|||
![]()
Da- cu pisicile poate am exagerat un pic! Asa o mata pe langa bloc sa zic ca mai merge, dar in nici un caz in apartament! Imi plac pisicile, insa in mod normal pisica trebuie sa stea afara sa prinda soareci, iar cainele in curte!
In apartament pur si simplu nu e normal de tinut animale (exceptand pestii in acvariu sau un hamster ), fiind nepotrivit atat pentru locatar (orice animal, oricat de dragalas ar fi, tot lasa peri), cat si pentru animal (care are nevoie de spatiu de miscare, nu sa stea practic ca la inchisoare) |
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar nu poti interzice cuiva sa aibe o pisica sau un papagal in casa ptr. ca nu iti place tie. Asta tine putin de opinie personala. Daca vrei sa interzici cuiva sa aibe un animal in casa ar trebui sa ai motive puternice. Asa poate omul nu este deranjat de perii pisicii sau poate face curat zilnic si perie pisica zilnic. Nu poti sa interzici cuiva ce sa tina in propria casa.
Animalele vagaboande de pe strada e o chestiune, animalele din casa e alta chestiune. E foarte adevarat ca cel mai bine ptr. animale este la curte, insa nu vad o mare crima daca cineva tine in casa un pechinez,o mata mica sau un papagal. Pe mine nu ma afecteaza ce animal tine omul in casa lui. Insa pe strada, ma afecteaza sa fie haite de caini.
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare chiar culmea culmilor sa interzici oamenilor ce anume sa tina in propriile case,care sunt si apartamente totodata!
Cainii si pisicile de aia se numesc animale de companie. Dar in fine nu asta era problema threadului:animalele cu stapani ci exact celelalte fara stapan!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Si-a terorizat vecinii tinand în apartament peste 40 de pisici
http://www.apropo.ro/news/util/si-a-...pisici-2153739
|
|||
|
|||
![]()
Da' iepuri e ok? Al meu, cind ii schimbam asternutul, este liber pe canapea, unde nu s-a cacat/facut susu vreodata. Credeti sau nu, asta e adevarul. Un copil sub un an sau chiar mai mare mai o comite, mai ales dc nu are pampersi. Al nostru urecheat, niciodata! 7 dati schimbat asternutul, 7 dati cumintenie absoluta, nici macar o cacatza. Il cheama Iljimae.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am zis o pisica sau un caine mic, nu crescatorie. Chiar si la casa sa ai 40 de pisici e nebunie. In general, cei care au un animal de companie in apartament nu tin mai mult de un animal, maxim doua(de ex.doi papagali/canari ). Nici nu prea ai unde sa ti mai multe, mai ales daca apartamentul e mic. Sa nu cadem in extreme, era vorba de oameni care au un animal de companie si nu gradina zoologica. :)
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 28.05.2013 at 02:07:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar ieri am vazut in parc o doamna care isi stergea catelul la fund dar mizeria lui a lasat-o acolo. Ma deranjeaza rau de tot acest aspect. Sau mai sunt si stapani care isi periaza cainii in parc si parul il lasa pe jos. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|