Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2013, 23:38:57
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Theo,stiti ceva?Au fost lasate zile-n sir topice in care oamenii,chiar ortodocsi intre ei,s-au spintecat in cuvinte si jigniri,in atacuri la persoana,cu detalii personale sau din trecut.Daca aplici strict regulile forumului foarte bine,este dreptul admin dar atunci nu lasati deschise topice care evident ca nu vor aduce nimic bun,sau macar daca dupa ceva timp se transforma in altceva atunci inchideti-le.Cand a fost ales noul papa pe acest forum a fost ceva ce nici pe site-uri neoprotestante nu am vazut.De ce s-a lasat topicurile deschise cand era evident ce se va intimpla,a fost bine,a adus ceva bun?Putea sa se explice celui ce le-a deschis ratiunea inchiderii lor si cred ca intelegea.Se taia germenele conflictului de la radacina.Topice cuminti sunt ignorate in timp ce la prima samanta de scandal se umplu pagini intregi.

Comparati sectiunea de patrologie cu sectiunea dedicata vrajitoriei ca sa vedeti interesul oamenilor.M-am rugat de dvs,toti,ca un idiot,sa ajutati rubrica de patristica pe care toti o doreati.Nu imi faceati mie un bine,eu am programul meu disciplinat de studiu,dvs va faceati un bine.Nu pe mine sa ma ajutati ci pe cei care posteaza acolo.Nu a interesat aproape pe nimeni.Oameni buni habar nu am,sincer,ce va intereseaza pe voi dar foarte greu de inteles,eu nu imi dau seama ce va doriti.Uitati-va in ultimii trei ani cati dintre cei care postau pe forum aproape au disparut,din diferite cauze,pt nici nu au timp.Este locul vostru,restul suntem doar in trecere,faceti-l dupa sufletul si credinta voastra,sa fie frumos,luminos,sa te bucuri cand intri pe el.Ajutati pe aceia dintre dvs,ortodocsi,care se straduiesc.Asa mare piatra de poticnire suntem ceilalti pt dvs?Uite ca nu prea vom mai fi pe aici,acum puteti transforma acest loc in ceea ce va doriti,nimic nu va impiedica.Sa va ajute Dumnezeu.
Frate, hai ca ma bag eu la Patristica. Nu pleca, te rog. Bineinteles ca voi posta despre Parintii Asirieni, acei crestini pe care ii simpatizez. Voi incepe de poimaine (daca nu sun banat pina atunci).
Hai ca e tare: un pagin si un calvinist vor sa aniume sectiunea patrsitica, ceea ce altii, mai in drept, teoretic, au ...lene.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 31.05.2013 at 23:41:15.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul + cristiboss56 Pocainta 43 03.08.2012 03:11:25
Postul de pacate vs postul de bucate tigerAvalo9 Generalitati 21 28.02.2012 23:29:05
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12
postul o copila Generalitati 10 31.07.2010 08:15:35
Postul gabriela_iagar Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 11 25.11.2009 15:24:08