![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Practic, Decebal, propuneti (vorbesc si eu la plural, ca sa nu fac nota discordanta) sa judecam iconomia lui Dumnezeu. Poate nu intamplator tocmai Maica Domnului si Sf. Ioan Botezatorul stau de-a dreapta si de-a stanga Domnului. Daca Elisabeta nu a primit Duhul Sfant, atunci de unde stia ea, ca Fecioara Maria este "Maica Domnului meu"? Evanghelistul scrie ca doar a auzit glasul Maicii Domnului si a si stiut ca este insarcinata si nu cu oricine, ci ca poarta in pantece pe Domnul. Si nu numai asta, dar si pruncul ii tresara de bucurie la auzul glasului Fecioarei Maria. Cum asa, daca nu aveau Duhul Sfant? Unu si cu unu fac doi. Daca Elisabeta, doar la auzul glasului Maicii Domnului se umple de Duh, la fel si pruncul pe care il poarta in pantece, atunci cu atat mai mult Maica Domnului s-a umplut de Duhul Sfant in clipa in care Dumnezeu S-a salasluit in ea. Oricum am intoarce-o, trebuie sa il credem pe evanghelistul Luca: 34.Și a zis Maria către înger: Cum va fi aceasta, de vreme ce eu nu știu de bărbat? 35.Și răspunzând, îngerul i-a zis: Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine și puterea Celui Preaînalt te va umbri; pentru aceea și Sfântul care Se va naște din tine, Fiul lui Dumnezeu se va chema. 36.Și iată Elisabeta, rudenia ta, a zămislit și ea fiu la bătrânețea ei și aceasta este a șasea lună pentru ea, cea numită stearpă. 37.Că la Dumnezeu nimic nu este cu neputință. 38.Și a zis Maria: Iată roaba Domnului. Fie mie după cuvântul tău! Și îngerul a plecat de la ea. 39.Și în acele zile, sculându-se Maria, s-a dus în grabă în ținutul muntos, într-o cetate a seminției lui Iuda. 40.Și a intrat în casa lui Zaharia și a salutat pe Elisabeta. 41.Iar când a auzit Elisabeta salutarea Mariei, pruncul a săltat în pântecele ei și Elisabeta s-a umplut de Duh Sfânt, 42.Și cu glas mare a strigat și a zis: Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău. 43.Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine Maica Domnului meu? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slujba de Adormirea Maicii Domnului intrerupta de DNA | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 51 | 21.08.2012 16:03:50 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|