![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ce parere aveti despre faptul ca ÎPS Bartolomeu Anania apreciaza Oastea Domnului?
ÎPS Bartolomeu Anania - Oastea Domnului, mădular activ al Bisericii http://www.youtube.com/watch?feature...=r9JJ0UdET7c#! sunt si preoti ortodocsi cunoscuti in oastea Domnului... Pr. Prof. Vasile Mihoc - Oastea Domnului și suferințele ei (Sibiu, 13 feb. 2011) http://www.youtube.com/watch?v=2TmyjEkjLgM Last edited by antiecumenism; 01.06.2013 at 18:54:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Dezbinare dezbinare
|
|
|
|||
|
|||
|
Dezbina si cucereste in cea mai evidenta forma...
|
|
|
||||
|
||||
|
ei vor da seamă
|
|||
|
|||
|
Intru si eu in discutie...
Si la noi in oras este Oastea Domnului , iar preotul este ORTODOX convins ,il cunosc foarte bine(IPS Andrei i-a botezat un copil si a savarsit acolo Sf. Liturghie) . Am fost si eu acolo de cateva ori si mi-a placut : au niste pricezne foarte frumoase , pur ortodoxe (in mare parte scrise de Traian Dorz) , vorbesc despre sfinti, Dumnezeu , etc. , numai ca sunt si mireni ce au binecuvantarea de a predica . Si ostasii se iubesc foarte mult (la Liturghie , cand se canta "Iubite-voi Doamne" toti se imbratiseaza si isi zic "Hristos in mijlocul nostru "si raspunsul , cum faceau crestinii de demult :) ) . DA, Oastea Domnului (cea acceptata de BOR) este in cadrul Bisericii Ortodoxe! PS: Ostasii (cei ce merg des) nu au voie sa bea mai mult de un paharel de alcool LA Nevoie, nu au voie sa se manie, si mai multe (cum de altfel toti ortodocsii ar trebui s-o faca) . Este pentru cei ce vor sa se desavarseasca si sa se apropie de Dumnezeu . Last edited by VHAlexandru; 14.09.2015 at 00:04:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Vedeti, din punctul meu de vedere, multi ortodocsi se convertesc la neoprotestantism pentru ca spun ca Biserica Ortodoxa nu predica indeajuns . Oastea Domnului predica mult, in cadrul Bisericii Ortodoxe. Sunt multi martiri ce au fost ostasi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Poti sa ne dai cateva exemple de martiri ostasi?
|
|
|
||||
|
||||
|
ce intelegi tu prin a fi "ostas"? Din cate stiu, orice crestin este un "ostas" al Domnului!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oastea Domnului | andreea h | Dogmatica | 4 | 01.06.2013 10:35:35 |
| Oastea Domnului | danyel | Biserica Ortodoxa Romana | 182 | 27.11.2012 00:40:50 |
| Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 29.06.2010 00:48:35 |
| Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 16:16:43 |
| Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 23.02.2007 00:03:48 |
|
|