![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
sursa: http://fanarion.blogspot.fr
Sanctitatea Sa Ioan al X-lea, Patriarhul Antiohiei și al întregului Orient a început o vizită irenică la Constantinopol. Patriarhul Antiohiei a venit în capitala Turciei la invitația Sanctității Sale Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Există tradiția ca un primat al unei Biserici Ortodoxe să efectueze vizite irenice la întâistătătorii Bisericilor Ortodoxe Autocefale surori după alegerea în tronul patriarhal. Delegația antiohiană a mers și în Insula Halki, la Institutul Teologic de aici care este înfrățit cu Institutul Teologic de la Balamand (Liban). Vizita vine în contextul unei escaladări a tensiunilor și conflictului din Siria, soldat și cu răpirea a doi episcopi sirieni, printre care și fratele Patriarhului Ioan.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|