![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
După alea 3 zile, metabolismul se schimbă și îți consumi din grăsime. Foamea dispare, stomacul se micșorează, burta devine concavă. După cîteva săptămîni, funcție de corpul tău, organismul începe să caute și alte surse de energie pentru a supraviețui. Atunci orice țesut mort, orice tumoare sau obiect străin și nefolositor trupului e atacat și, dacă se poate alege ceva din el, e consumat. Altfel, e scos afară, eliminat. În felul acesta s-au tratat oameni de anumite forme de cancer - se poate verifica dacă nu crezi. În cele din urmă toate resursele se epuizează și creierul dă comanda să fie consumată masa musculară (pînă acum se pierde puțin din mușchi, dar numai ce e în plus și inutil - masa de care nu ai nevoie (dar aici nu-s 100% sigur, dar cert e că se pierde puțin și din mușchi)). Abia atunci îi se face brusc o foame grozavă, de-ți vine să mănînci orice. Atunci postul e gata și trebuie cu extrem de mare atenție să revii la alimentația graduală, făcînd treptat tranziția la dieta obișnuită. Citat: