![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca nu au fost sfinti ei s-au mantuit cu mila lui Dumnezeu
Chiar daca nu toti vor sta cu Hristos la masa. Eu cred ca si acest domn pe care l-am vazut ,la cei 90 ani ai sai era foarte credincios in fapta ,era de o blandete rara ,virtute consemnata si in "Fericiri" Daca ne-am apuca sa spunem ca suntem pacatosi ,nu credeti ca ne-am dovedi cam ipocriti ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata lumea s-a disociat de crimele legionare; ma intreb cand ne vom disocia de crimele comuniste. Crima tot crima este, indiferent care ii este motivarea. In ceea ce priveste BOR, ai pus gresit intrebarea, caci nu de BOR, ci de conducerea BOR te indoiesti, atunci cand o asociezi cu oculta. Cum de ti-a trecut prin cap asa ceva?!? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Puternic este Dumnezeu sa acopere cu mila sa pe cei care imbina rugaciunea cu marturisirea dreptei credinte, cu fapta buna si cu iertarea prigonitorilor. Exista marturii ca astfel de oameni au existat in temnitele comuniste.
Multi intelectuali romani au fost etichetati drept legionari pentru a putea fi supusi experimentelor de reeducare. Sa ne gandim ce am face noi insine daca am fi pusi intr-o situatie asemanatoare. In conditiile in care ni se fura si pamantul si istoria e greu sa ne mai cinstim sfintii asa cum ar merita. Dumnezeu imparte darurile cui vrea, iar judecata Lui difera de a noastra. Bine ar fi ca atunci cand vedem ca din moaste izvoraste mir frumos mirositor sa cinstim Duhul Sfant care si-a facut salas in trupul respectiv. Sa ne aparam sfintii fara a rani pe nimeni si dand slava lui Dumnezeu Care i-a ajutat sa devina puternici mijlocitori pentru noi toti. Sa cercetam ce anume i-a facut placuti lui Dumnezeu si sa le urmam exemplul pe cat ne sta in putinta. |
|
||||
|
||||
![]()
Desi am postat ceva, ulterior am renuntat si am sters-o .
Va rog primiti cererea mea de iertare !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 13.06.2013 at 21:26:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Miha: mai citiți ce am scris eu, vă rog.
|
|||
|
|||
![]()
Atata timp cat oameni apartinand diverselor paturi sociale si cu crezuri si cultura diferite, au fost supusi aceluias tratament brutal, absurd si dezumanizant, numit "reeducare", chiar nu e important sa facem distitie intre legionar, liberal, taranist; profesori si studenti.
Singurul element comun, pe care il aveau acestia, era o constiinta intacta, care i-ar fi putut ajuta, in opinia stalinistilor si comunistilor, sa opuna rezistenta. Distrugand constinta, au putut face din oameni ce au vrut ei, tortionarii. Chiar nu vad de ce se pune accentul in primul rand pe legatura unora cu ML. Este cel mai bun mod de a le gasi o scuza tortionarilor. |
|
||||
|
||||
![]()
1.CUVINTE DIN TACERI 25 IANUARIE preot Augustin(Aiud)... de cuvintedintaceri
2.OAMENI 1 FEBRUARIE preot Augustin Varvaruc(Aiud) de cuvintedintaceri
|
||||
|
||||
![]()
Exact asta am spus si eu. Combate pe tema asta cu fratele Zaharia, nu cu mine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In inchisoarea de la Aiud au murit oameni din toate straturile sociale. In inchisoarea de la Aiud au murit cei mai importanti opozanti ai comunismului. In inchisoarea de la Aiud au murit filozoful si economistul Mircea Vulcanescu, ieroschimonahul Daniil Sandu Tudor precum si multi preoti care, daca ar fi trait, altfel ar fi aratat Romania. Sfintilor romani cunoscuti si necunoscuti, rugati-va pentru noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana nu de mult, ML -> sfinti, ML in sus si in jos, acum "ce ML? care ML?" ![]() ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii inchisorilor | Adriana Cluj | Calugarul | 23 | 17.07.2012 03:07:23 |
Sfintii inchisorilor comuniste | doctor_faustus | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 16.12.2010 20:48:29 |
Sfintii Inchisorilor | Hartford | Generalitati | 9 | 18.07.2009 15:04:53 |
Sfintii Inchisorilor | ortodox4life | Generalitati | 7 | 14.11.2008 09:43:05 |
Serial Sfintii Inchisorilor | Cezarina | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 18.10.2007 16:24:48 |
|