Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
V-am zis că nu sunt valabile nici teoria PP și nici PS[...]
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Lumina mergând în curbă din pricina refracției prin mediile care apasă pe suprafața plană a pământului semisferic, dă naștere răsăriturilor și apusurilor[...]
|
Păi atunci e PP! Te-am prins cu minciunika...
|
Dragul meu, e plat la suprafață căci în adînc e rond după cum a luat el forma apelor în care s-a deslușit în ziua 2-a, fiind înconjurat în părți de apele mărilor care-l și acoperă în zonele alea, dincolo de granița cu uscatul, care s-a arătat până la potop și se tot arată după scurgerea apelor până azi.
Deci nu e valabilă nici teoria PP care închipuie o farfurie cu centrul pe axa stelei polare căci tot un centru poate fi considerat și polul sud plasat pe axa cerească sudică unde nu se află o stea.
...Și nu este valabilă nici teoria PS deoarece: cum stelele se învârt în emisfera nordică în jurul axei polare păstrând semnele și cele în jurul axei cerești sudice în sens contrar păstrând semnele, ar însemna că la ecuator ar trebui să vedem deoadată pe cer mișcări stelare cu viteze imense unele față de altele în sensuri contrare. Lucru care nu se observă absolut deloc. E vorba că viteza tangențială la cerc a stelelor este tot mai mare cu cât cercul pe care se învârt are rază tot mai mare și cum avem cercuri de rotație cu centrul pe axa polară și cercuri de rotație cu centrul pe axa cerească sudică înseamnă că la ecuator ar trebui să vedem stelele mișcându-se pe cercurile tangente în sens contrar unele față de altele cu viteze maxime. Dacă nu vedem, și n-a văzut nimeni și cum nu vedem așa ceva rezultă clar că pământul nu poate să fie sferic așa cum s-ar putea modela neglijând niște observabile esențiale ca astea de care am pomenit nu numai acum ci pe tot parcursul explicațiilor pe tema asta.
Deci minciunikaa nu-mi aparține mie ci ea aparține științificilor mamoniaci lăudăroși și î
nobelați în deșert cu titluri nobeleare, fraieri păcăliți și autopăcăliți ce au păcălit apoi pentru bani și faimă o gLume întreagă cu născocelile lor explicaționiste... oare nu pe ei ar fi trebuit să-i prindeți?.. dar fiindcă-i considerați sfinți și mari și infailibili, iată că îl desconsiderați pe Dumnezeu și scripturile Lui care mărturisesc Adevărul, i-ați crezut pentru că așa ați învățat voi la școală să mințiți folosind formulele și teoriile speculative ale calculelor absurde născocite de vrăjitorii moderni.
Nu există = fără Dumnezeu!