Si puteti sa-mi raspundeti la o intrebare: ce interes ar fi avut Ion Iliescu sa insceneze acele incendieri, cand castigasera detasat alegerile, in tara era liniste, iar toti liderii celorlalte partide acceptasera victoria sa ?! Adica era prost sa-si bata singur cuie in talpi sau sa-si taie singur craca de sub picioare ?! Nu cred!
Oare cum de numai in Bucuresti s-au gasit niste golani si niste derbedei (nu-i acuz ca strigau impotriva lui Iliescu- puteau sa stige pana li se usca gura!, ci ca au atacat politistii! Bun, cu Iliescu am inteles nu le placea, dar ce-au avut cu scutierii si politistii de au aruncat cu pietre si sticle incendiare in ei ?! Peste asa ceva nu se poate trece si nu exista nici o scuza) care sa atace fortele de ordine, iar in rest in toata tara nu ?! De exemplul aici la Vaslui existau si atunci penelisti ori penetisti, se striga impotriva lui Iliescu, dar nimeni nu a atacat pe politisti si treburile au fost foarte pasnice si linistite!
Nu va pot intelege cand luati apararea celor ce ataca fortele de ordine! Pe Ion Iliescu puteti sa-l criticati cat doriti, intradevar a gresit si el, insa nicioadata n-am sa pot sa iau apararea unor indivizi ce indraznesc sa atace pe politisti.
|