Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2013, 17:21:33
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Ca sa iesim din cercul asta vicios ne trebuie alternative de ex: Filme, sport, lecturarea cartilor, iesiri in parc, excursii s.a.m.d. Si va intreb pe cei de aici ce alternative dati la situatia mea. Sa zicem ca ma las de jocuri, bun, pe timpul zilei se gaseste ocupatie dar seara ce sa fac de la 7 incolo? avand in vedere ca stau intr-o garsoniera unde trebuie sa aud toate prostiile alor mei, care deschid tv-ul si se uita la toate stirile si la kanal d unde zic eu ca este cel mai prost canal de stiri....
Vizionarea unui film de calitate este in opinia mea o investitie a timpului mult mai buna. Sa nu mai spun ca cititul este cu adevarat un mare castig. Poti sa inveti o limba straina, este nevoie de vointa si timp, dar te va ajuta pe viitor pentru un serviciu mai bun. Poti sa inveti ceva nou, sa folosesti timpul in favoarea ta, ceva din care pe viitor sa poti sa castigi si bani. Jocurile pe calculator sunt mari consumatoare de timp, energie, nervi, fara sa iti foloseasca in mod concret.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare