![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu! La multi ani sarbatoriltilor de azi, la multi ani Glykys, scuze de intarziere, nu am stiut, abia azi am vazut ....
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani buni si frumosi tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli!
Un gand special se indreapta catre Strajeru, vechiul nostru forumist care a impartit pe aici enorm de multe materiale duhovnicesti, dar si fata de Petre, un om deosebit. Am avut bucuria si onoarea sa ii intalnesc pe amandoi fata catre fata. Multumesc, fallen:). Mult bine si tie!
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani, cu sănatate și bucurii pentru Lavinia, aka anastasia2008.
![]() Te-ai născut în zi mare ... Happy 4th of July ! :) ![]() Last edited by mirela.t; 04.07.2013 at 07:10:47. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
La muți ani, Anastasia, cu sănătate și iubire!
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Anastasia, Domnul sa-ti ajute in toate, sa ai parte de bucurie!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc din inima pentru urari!
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mirela.t;525352]La mulți ani, cu sănatate și bucurii pentru Lavinia, aka anastasia2008.
![]() Te-ai născut în zi mare ... Happy 4th of July ! :) ![]() Multumesc din suflet, draga Mirela! Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca toate cele de folos!
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc, asemenea !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|