Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2013, 07:35:37
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Nu știam că tu stabilești termenele de împlinire a proorociilor, care vin din veșnicie; asta înseamnă amestec în treburi dumnezeiești.

21. Un altul dintre ucenici I-a zis: Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc și să îngrop pe tatăl meu.
22. Iar Iisus i-a zis: Vino după Mine și lasă morții să-și îngroape morții lor.(Mt8,21-22)

Adică deși nu era încă mort, ucenicul i-a cerut lui Iisus să-l păsuiască de a-L urma până după înmormântarea tatălui său care oricum urma să moară în curând; din asta se mai poate înțelege și că Iisus l-a apreciat pe ucenic ca fiind cu adevărat viu și vrednic pentru propovăduire.
Adevărat îți spun: spiritualul este real întru totul, însă cei mai mulți(printre care bănuiesc că și tu) au impresia că fapticul este real; fapticul vine totdeauna după ce spiritualul nu mai poate fi împiedicat să se împlinească și care în prealabil totdeauna este comunicat proorocilor pentru aducerea la cunoștința oamenilor spre a se schimba imediat comportamentul lor. Dacă nu se schimbă nimic, spiritualul se săvârșește conform proorociei, apoi fapticul pe care-l vede tot omul cu ochii lui.
Sa inteleg ca pentru dvs. o "profetie" ca cea a parintelui Elpidie cum ca actualul papa Francisc ar fi prorocul mincinos al antihristului NU e adevarata faptic ci doar spiritual.
Sau cum ca nu inteleg ?
Va sa zica trebuie sa luam de buna orice aberatie ca altfel suntem invinuiti de amestec in treburi dumnezeiesti.
M-am lamurit.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53