![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
,,Toate se rezuma la om...''- spui matale. Eu cred ca Dumnezeu este totul. El le-a facut pe toate, El ingaduie sa fim incercati prin focul ispitelor. El ne acopera cu Duhul Sfant sau ingaduie sa fim ispititi de alte duhuri, sa cadem in mandrie luciferica pentru a ne pocai sau pentru ne trimite in focul cel vesnic. Dumnezeu sa ne ajute sa ne pocaim la timp. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si sunt foarte utili oamenilor,Adevaratul Dumnezeu nu prea le este accesibil decat spiritelor evoluate....
|
|||
|
|||
|
Citat:
Forta romanilor este si va fi Ortodoxia. Trebuie s-o pastram ca pe ochii din cap. Nu o spun eu, ci sfintii nostri. Crezi ca Stefan cel Mare a fost mai viteaz ca altii? Nu a fost. A pus poporul sa se roage si sa posteasca inainte de fiecare lupta si, pentru rugaciunile tuturor, Dumnezeu a facut mari minuni care au uimit Apusul. Apoi I-a multumit lui Dumnezeu prin rugaciuni de multumire, dar si prin construirea de biserici si manastiri. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand te inrolezi in armata lui Hristos ca teolog ortodox, trebuie sa fii si iubitor infocat al ortodoxiei si nationalist. In Imnul National se canta: ,,Preoti, cu crucea-n frunte!'' |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In Imnul National compus de un papistaș care scrie despre "preoții" catolici, eretici? Masonii care ne conduc n-au găsit decât un imn papistaș într-o țară majoritar ortodoxă. E o rușine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Imnul Romaniei este frumos si fiecare il intelege cum doreste. Ai citit macar toate cele 11 versuri?
|
|||
|
|||
|
Citat:
In indemnul ,,Preoți, cu cruce-n frunte! căci oastea e creștină, Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost' pământ!'', preotii sunt indemnati sa faca misiune, adica sa se implice in lupta pentru realizarea Unirii. Am citat acest fragment de vers, pentru a evidentia preotia ca misiune divina. Numai cu ocrotirea si cu binecuvantarea lui Dumnezeu putem sa ne pastram fiinta nationala. Iar preotii au datoria sa fie in fruntea noastra, caci scopul este preasfant. In ecumenism, nu se face misiune. Totul e lejer, supus relativizarii. Last edited by antoniap; 13.07.2013 at 09:44:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|