![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca da!
|
||||
|
||||
|
Orice familie e mai buna decat orfelinatul.
|
|||
|
|||
|
Chiar asa?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Inante sa va mai grabiti si altii cu raspunsurile, ganditi-va ca problema este pusa prost, probabil cu intentia de provocare.
Exista atatia care si-ar dori sa adopte copii, dar procedurile sunt greoaie se pare, multa birocratie, ani de asteptare.. Majoritatea care sunt acolo nu sunt pentru ca n-ar avea cine sa-i adopte ci pentru ca dpdv legal nu sunt adoptabili, trebuie consimtamantul parintilor sau daca nu a rudelor apropiate - greu de gasit, etc. Asadar exista suficient loc pentru adoptii de catre familii normale, de ce sa se puna problema "cu homosexuali sau in orfelinat"?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt impotriva, hotarat, dar argumentul e prost.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa vedem ca dispare coada de familii normale, care vor sa adopte si pe urma mai vorbim.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am lucrat ca psiholog la Protecția Copilului (DGASPC) și pot să confirm că situația e fix cum spune Alin. Sunt liste lungi de așteptare, sunt și ceva măgării pe-acolo, chestii românești. Și nu doar românești!... Last edited by cezar_ioan; 09.08.2013 at 03:47:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Imi este greu sa patrund dedesubturile acestui sistem care ingreuneaza adoptiile,ce interese sunt la mijloc si care sunt factorii care contribuie la tergiversarea acestor demersuri,in conditiile in care sunt oameni care isi doresc sa adopte acesti copii,copii care dealtfel pe masura ce petrec mai mult timp in aceste institutii raman marcati pe viata .
Mi-as dori sa inteleg mai multe despre acest sistem,pentru ca,poate intr-o zi,chiar eu ma voi gandi sa infiez un copil. In alta ordine de idei,putin separat de subiectul topicului,am auzit "una noua" de la o doamna,dealtfel foarte credincioasa,casatorita,care din motive de sanatate nu poate avea copii,insa din cate spunea nici nu prea isi doreste si care a afirmat ca duhovnicul ei,in care dealtfel are o incredere deplina, i-a spus ca infierea de copii este un pacat.Iar,eu,sincer,am ramas blocata la o atare afirmatie...ati mai auzit vreun om al bisericii sa promoveze o astfel de invatatura?Si daca da,as fi si eu curioasa sa pot pricepe rationamentul pe care se bazeaza. Pana la urma sunt atatea cazuri si de calugari,maicute,care au adoptat si luat sub aripa lor atatia prunci lasati in voia sortii de parintii biologici...
|
|||
|
|||
|
Chiar si una handicapata moral, dupa parerea ta, nu?
|
|||
|
|||
|
|
|
|