Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Muzica Bisericeasca

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2013, 18:30:32
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Cu preotul nu poti sa vorbesti asa cand ai tu chef;biserica este incuiata in timpul in care nu se savarseste serviciul religios si singura sansa sa-ti raspunda intrebarilor ar fi la spovedanie,sau dupa.
O data pe an insa,se face o intalnire in care se discuta insemnatatea ortodoxiei,simbolurile cu care opereaza,aspecte legate de icoane sau vestmintele preotesti.

De as fi stiut eu cand am plecat...
Si in tara preotii sunt destul de ocupati, au multe de facut, slujbe, enoriasi de spovedit, familie. Tot la spovedanie poti sa mai intrebi cate ceva sau eventual dupa o slujba daca mai este timp. Partea buna este ca cele mai multe biserici sunt deschise in timpul zilei. Si mie mi s-a intamplat sa merg sa ma spovedesc si sa nu-l gasesc pe parintele sau sa nu mai aiba efectiv timp si sa ma roage sa vin alta data.

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Parintele nostru lucreaza de noapte, de dascal angajat nici vorba, avem aici un roman care cunoaste cantarile si randuiala dar el e cantaretz de opera si cinta pe bani la alta biseica adventista sau nu stiu de care.
Cred ca parintelui ii este tare greu sa se imparta in toate partile, nu mai spun de munca de noapte...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare