Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Cu preotul nu poti sa vorbesti asa cand ai tu chef;biserica este incuiata in timpul in care nu se savarseste serviciul religios si singura sansa sa-ti raspunda intrebarilor ar fi la spovedanie,sau dupa.
O data pe an insa,se face o intalnire in care se discuta insemnatatea ortodoxiei,simbolurile cu care opereaza,aspecte legate de icoane sau vestmintele preotesti.
De as fi stiut eu cand am plecat...
|
Si in tara preotii sunt destul de ocupati, au multe de facut, slujbe, enoriasi de spovedit, familie. Tot la spovedanie poti sa mai intrebi cate ceva sau eventual dupa o slujba daca mai este timp. Partea buna este ca cele mai multe biserici sunt deschise in timpul zilei. Si mie mi s-a intamplat sa merg sa ma spovedesc si sa nu-l gasesc pe parintele sau sa nu mai aiba efectiv timp si sa ma roage sa vin alta data.
Citat:
În prealabil postat de Hartford
Parintele nostru lucreaza de noapte, de dascal angajat nici vorba, avem aici un roman care cunoaste cantarile si randuiala dar el e cantaretz de opera si cinta pe bani la alta biseica adventista sau nu stiu de care.
|
Cred ca parintelui ii este tare greu sa se imparta in toate partile, nu mai spun de munca de noapte...