Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2013, 09:04:51
Nastya
Guest

Implicit Doamna, opriti-va!

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Mai om bolnav mintal ai uitat cand mi-ai trimis singur mesaj privat sa imi povestesti preumblarile tale prin parcuri crezand ca esti purtat de Duhul Sfant? incecand sa imi pupi maini si picioare? Bolnav mintal ce esti. Vrei sa postez aici mesajul tau sa vada lumea cine esti?
Inceteaza si veziti de preumblarile tale. Necazul tau este memoria mea. Lucuri care nu se uita. Nu stau sa amestec prin deversarile tale puturoase.

Si tocmai am spus ca te iert, amaratule ce esti.

Ai ajuns in misogismul tau sa te identifici cu toata Biserica. Ai redus biserica la un singur om, la tine insuti, paranoicule ce esti.
Ce dar ai tu omule, asta este darul tau? ura revarsata pe forumuri? am impresia ca esti un biet psiholog ratat ce cauta pe forumuri clienti si te legi de oameni aiurea.
Stai in banca ta, nebunule ca nu are nimeni treaba cu tine, nimeni nu doreste sa iti fure iluziile. Pastreaza-le ca nu sunt de folos nimanui.
Ai invatat totul ca pe o poezie si servesti aici ca sa impresionezi dar te tradezi prin violenta si prin ura . Primesti ce servesti , asta primesti. Asa cum Vlahuta spunea fiicei lui: cati oameni fericiti : atatia cati merita.
Nefericutule, preumblator prin parcuri, ia pune mataluta hotarare si nu mai citi ce scriu eu ca vad te afecteaza mintal. Ocoleste bre postarile mele, ce esti masochist? Doar nu te oblig sa citesti ce scriu. si ia fac bine , si rezolva legatura cu pelerinii , ia nu mai induce eroare oamenii, ca nu toti sunt prosti.
Incearca sa cauti bine poate gasesti smerenia aceia de care spui si apoi vino si ma invata si pe mine , pana atunci nu urla in gura mare despre ceva ce nici tu nu ai.

Ai luat foc ca ars cand iti pomenii de parcuri, am vrut sa iti dovedesc ca si tu esti purtator de boli si sa lasi pe altii in pace . Facusi obsesie pentru mine si Catalin ca nu mai ai somn vad si liniste si mai spui ca posezi linistea si pacea.
Nu-ti ajunge cat te terfelesti? crezi ca daca te prinzi de poala altora sa ii terfelesti si pe ei reusesti? te inseli, ca nu dobori tu ceea vrei tu , ca nu ce vrem sa infaptuie ci ce vrea Dumnezeu.
Dumneavoastra cititi ceea ce scrieti?
Daca aveti probleme speciale cu o persoana de pe forum n-ar fi mai normal sa scrieti direct persoanei respective?
Suntem obligati sa citim tot gunoiul pe care-l scurmati din timp in timp, cum fac gainile? Dar ele asa isi gasesc hrana si...pana una alta, sunt doar niste biete pasari!
Ieri v-am recitit toate mesajele de pe acest topic. Acum cred ca am inteles cine sunteti.
Dumnezeu sa va ajute sa va curatiti sufletul de toata ura, uraciunea si neimplinirile pe care, din nefericire, incercati sa ni le dati noua, celor care va citim mesajele, impovarandu-ne, impovarati fiind deja (de ale naostre), indeajuns.
Ati trecut de mult limita decentei si bunului simt.
Nu mai aveti niciun strop de respect pentru dumneavoastra?
Daca pe dvs. refuzati sa va mai respectati, cu noi ce aveti?
Acum plec la biserica. Am sa ma rog si pentru dumneavoastra.
Dar sa stiti ca nu e de ajuns. Trebuie sa va hotarati si dvs. carei credinte ii apartineti si, sa va rugati.
Si ne mai numim crestini!
Si ortodocsi!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ierte!

Last edited by Nastya; 18.08.2013 at 09:07:31.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare